Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara, învinsă pe teren propriu

3 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Etapa cu numărul 11 din campionatul Ligii a III-a de fotbal a programat sâmbătă două meciuri, considerate dificile pentru ambele echipe din judeţul nostru, partide deosebit de importante pentru situaţia lor din clasament la finele sezonului de toamnă, deoarece orice punct contează acum în tentativa de a evita retrogradarea.
Din păcate, evoluţia din teren a echipei CS Hunedoara a fost una sub aşteptări, iar rezultatul final a fost pe măsura jocului prestat de către jucătorii formaţiei din oraşul de pe Cerna, care nu au reuşit să treacă de un adversar condus inteligent de pe banca tehnică de un antrenor cu foarte multă experienţă.
CS Hunedoara a evoluat sâmbătă în compania echipei Crişul Chişineu Criş, o echipă extrem de incomodă. Jocul a debutat cu o ocazie rarisimă aparţinând gazdelor: Iacob a centrat în careul de 16 metri şi, bine plasat, Erwin Bloj a reluat cu capul dar… mult peste transversala porţii. A fost un foc de paie, deoarece la faza imediat următoare, în minutul 5, se va deschide scorul, echipa oaspete profitând de apărarea înceată a hunedorenilor. A fost un contraatac rapid spre poarta hunedoreană, mingea a ajuns pe stânga, la Mateucă, acesta a intrat singur în careu şutând în diagonală, înşelător, pe lângă portarul Raţ, ieşit la întâmpinare.
Hunedorenii au replicat rapid şi au avut două ocazii bune de a egala, ambele irosite, Iacob fiind cel care nu a reuşit să introducă balonul în poartă.
În continuare, oaspeţii au jucat liniştit şi au mai avut o situaţie bună de a înscrie în min. 22, când în urma unui contraatac, acelaşi Mateucă l-a deschis pe Suşlak, dar acesta este blocat în extremis de către Cristi Creciunesc. Tabela se va schimba în min. 30 ca urmare a unei neînţelegeri în apărarea hunedoreană, practic depăşită de către vârfurile celor de la Chişineu: Mateucă a centrat lung pentru un coechipier, Raţ a ieşit la întâmpinare, dar nu a comunicat cu Scarlat, iar acesta neatent a trimis balonul spre propria poartă. Un autogol stupid, venit ca urmare a unei greşeli nepermise.
Până la finalul primei reprize, hunedorenii au încercat mai multe variante de a depăşi masivii apărători din Arad, dar eforturile lor au fost limitate. În repriza secundă ne-am aşteptat la o evoluţie a echipei hunedorene, mai aproape de valoarea lotului, dar nu a fost decât o luptă continuă cu minutele şi cu propria neputinţă. Modificările făcute de către antrenorul Raul Spătaru nu au limpezit acţiunile echipei hunedorene, care nu a găsit decât târziu breşe în apărarea arădeană. Gazdele vor înscrie golul de onoare în min. 87. În urma unei lovituri libere, mingea ajungând în careul de 16 metri, la Burlacu, şi acesta, atent, a trimis pe lângă portarul Zamfir.
Oaspeţii au obţinut o victorie meritată în faţa unei echipe hunedorene care nu s-a regăsit, jocul prestat de către CS Hunedoara fiind unul foarte slab în comparaţie cu cele disputate până acum. Cu acest rezultat, CS Hunedoara se menţine pe locul 9, cu 15 puncte şi golaveraj 19-21 iar Crişul Chişineu Criş urcă pe locul secund cu 20 de puncte şi golaveraj 17-14.
De remarcat arbitrajul foarte slab prestat de centralul Dan Ştefan Buzărnescu (Craiova), care a avut de mai multe ori decizii contestate de către jucătorii ambelor formaţii.
CS Hunedoara: Raţ – Marica, Ionică, Kovacs, Scarlat-Cr. Creciunesc (min. 62 Burlacu), Robert Cristian, D. Creciunesc, Bloj (min. 81 Licu), Iacob, Vasinc. Antrenor Raul Spătaru.
*
LPS Cetate Deva a obţinut o victorie mare în această etapă pe terenul celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, cu scorul de 3-1, după ce la pauză acesta a fost egal, 1-1. Au marcat Florin Todoran (37), respectiv David Jude (20, 50), Bogdan Ţoiu (80), devenii fiind acum pe locul 13 în clasament, cu 11 puncte.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedoreni spune:

    Rusine Hunedoara !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Seri de teatru organizate de Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Două piese de teatru pe care trebuie să le vedeţi - ”Născut în ‘90” şi ”Tot ce-i minunat în lume”!...

Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

Finalul lunii octombrie i-a adus în prim plan pe cei care sunt găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de...

Încă un cetăţean din Brad a împlinit 100 de ani!

Tot mai mulţi brădeni trec pragul a 100 de ani, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Astfel, în...

Închide