Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara a pierdut acasă meciul cu Universitatea Craiova 1948

30 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Partida de la Hunedoara a adus în tribune circa 6-7.000 de spectatori, veniţi cu mic, cu mare, la o întâlnire tradiţională într-o vreme a fotbalului bun şi cu speranţa că echipa locală va face o surpriză de etapă.

Mai mult, la prezentarea formaţiilor, componenţii echipei gazdă au purtat cu ei un uriaş banner pe care se putea citi „ADUCEM CORVINUL 1921… ACASĂ“.
Jocul a început cu o acţiune fulger la poarta craioveană, dar Burlacu a şutat din poziţie bună puţin pe lângă poartă. Oaspeţii au răspuns prompt cu o acţiune similară, dar portarul hunedorean a reţinut inspirat mingea trimisă spre poartă de Claudiu Bălan.
În min. 7 oltenii au trecut la lucruri concrete şi Cristiu l-a lansat pe Raicea, dar şutul acestuia a fost din nou reţinut cu siguranţă de către Dumitrescu. Hunedorenii îl încearcă şi ei pe goalkeeper-ul oltean Enache, Vasinc fiind cel care l-a văzut pe Burlacu în careul advers, dar şutul acestuia a fost slab şi apoi a venit primul gol. În min. 11 a fost o lovitură liberă pentru olteni, executată de către Codoban, din blocaj mingea a ajuns la Robert Răducan, singur şi nemarcat la marginea careului, iar vârful craiovean a împins mingea pe lângă portarul hunedorean. Tabela arăta 0-1.
După gol, oltenii au preluat controlul partidei şi şi-au creat alte câteva acţiuni care au încălzit tribunele, Claudiu Bălan, Robert Răducan şi Nicuşor Raicea fiind cei care au pus la grea încercare apărarea hunedoreană.
Arbitrul de centru a stopat acţiunea gazdelor fără să permită un avantaj regulamentar la Vasinc, cel care putea să marcheze la acest moment. Pe final de repriză Marinca l-a mai încercat pe portarul advers cu un şut de la distanţă, iar Codoban a creat panică la poarta hunedoreană cu două şuturi violente la care Dumitrescu a intervenit magistral.
Imediat după reluare, oaspeţii au înscris din nou, Raicea a reluat în gol, în min. 50 o centrare venită de la Vlad Pop, pentru ca apoi să se desprindă la 3-0 prin golul înscris de Claudiu Bălan, în urma unei acţiuni personale. CS Hunedoara nu a cedat şi va reuşi să înscrie un gol frumos, în min. 64, al cărui autor este Vasinc, care a reluat cu capul o minge venită în careu din centrarea lui Bloj.
Liderul seriei, echipa craioveană, a fost însă pe val. În min. 66, Rogoveanu a centrat excelent, iar Gugu a reluat cu capul pe lângă Dumitrescu pentru 4-1. În min. 82, Licu, proaspăt introdus în teren, a fost faultat în careu şi penaltiul a fost transformat de Robert Cristian, cel care a stabilit şi scorul final 2-4 în favoarea oltenilor din Craiova.
Liderul se distanţează cu aceste trei puncte cucerite la Hunedoara şi poate privi cu multă linişte ceea ce va urma în campionat. Dar echipa hunedoreană, chiar dacă a pierdut jocul, a făcut-o cu demnitate şi cu certitudinea că parcursul formaţiei în viitor va fi crescendo.
“A fost un meci greu, sunt supărat că băieţii nu au respectat sarcinile de joc pe care le-am discutat. Am luat trei goluri nepermise, le-am spus că jucătorii de la Craiova vor profita de spaţiile goale. Păcat că spectatorii care au venit la acest joc au plecat supăraţi că nu am reuşit să obţinem victoria, dar am jucat cu o echipă bună, care merită să fie pe primul loc”, a declarat după meci Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedoara.
CS Hunedoara – Dumitrescu- Ciucurescu (min. 57 Ionică), Kovacs, Radicof, Cr. Crăciunesc- Iacob, Marinca, D. Crăciunsc (min.53 Bobină), Bloj (min.70 Licu) – Burlacu (min.53 R Cristian) Vasinc. Antrenor: Raul Spătaru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Locuinţe reabilitate cu bani europeni, la Brad

Locuinţele care vor beneficia de reabilitare termică sunt situate într-un cartier sărac al municipiului Brad. Proiectul finanţat din fonduri europene...

Noaptea Cercetătorilor Europeni, la Hunedoara

Drone şi roboţi, o bicicletă cu panouri fotovoltaice, cristale pe care le poţi obţine în bucătărie sunt doar o parte...

Ţurcana a strălucit la Costeşti

În organizarea Asociaţiei Judeţene a Crescătorilor de Ovine ”Dacia” şi cu sprijinul administraţiei publice locale din Orăştioara de Sus, ieri,...

Închide