FOTBAL – Liga a III-a. CS Hunedoara a câştigat amicalul cu CSC Ghiroda

18 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Partida amicală care a opus două formaţii active în Liga a III-a, dar din serii diferite, s-a desfăşurat miercuri după amiază pe terenul doi al clubului hunedorean şi a oferit o bună posibilitate antrenorilor celor două echipe să analizeze evoluţia jucătorilor pe care îi au la dispoziţie pentru partea a doua din cam­pio­nat. Cum au rămas puţine zile până la relua­rea competiţiei, toată lumea îşi face temele, atât antrenorii cât şi jucătorii .
Formaţia hunedoreană a evoluat mult mai bine ca în partidele cu Unirea Alba Iulia, deşi antrenorii Raul Spătaru şi Daniel Dăscălescu nu i-au avut la dispoziţie pentru această partidă pe toţi jucătorii din lot valizi, mulţi dintre aceştia acuzând probleme medicale, nu foarte grave. dar care nu permit încă in­tro­ducerea lor în amicalele pe care CS Hune­doara le mai are de disputat.
Jocul de miercuri, considerat de ambii an­tre­nori foarte bun pentru această perioadă de pregătire, a fost dominat de către gazde, care s-au impus cu scorul de 4-1(1-0). cu menţiunea că echipei hunedorene i-a fost anu­lat un gol în prima repriză pe motiv de offside. Au marcat pentru CS Hunedoara Vasinc (min 4), Zanfir (min 65 din penalty ), Iacob (min.70) şi Robert Cristian (min 82 din penalty), iar pentru oaspeţi Kayondo (min.72).
La finalul partidei antrenorul Raul Spătaru a declarat:”A fost un meci bun pentru an­tre­nament, desfăşurat pe un teren greu. Chiar dacă astăzi au lipsit 10 sau 11 jucători , cei care au evoluat în teren şi-au făcut datoria. Am jucat bine, am marcat patru goluri, ne-am creat iar foarte multe ocazii. Sunt un pic supărat deoarece am luat prea uşor gol, am avut emoţii totuşi la faze care nu anunţau nimic deosebit, dar mai avem timp să corectăm ce mai este de corectat. Jucătorii care au lipsit astăzi sunt recuperabili. Doar Denis Hrezac are o problemă mai serioasă şi aşteptăm rezultatul investigaţiilor. Sper să nu fie nimic grav. La restul sunt doar contuzii, răceli, probleme uşoare. Cred că într-o săptămână marea majoritate dintre jucători se vor recupera. Noile achiziţii s-au integrat foarte bine, Neacşu încet, încet , Zanfir chiar foarte bine, sunt mulţumit de el. Niţuică şi el s-a acomodat în echipă. Muscă a avut astăzi o problemă personală, dar şi el va fi bine. “
CS Hunedoara a jucat miercuri cu Raţ- Trăscan, Ciucurescu, Niţuică, Neacşu, Iacob, Pau, Herci, Bloj, Vasinc, Zanfir. Au mai jucat în repriza secundă Lefter, Bihavecz,Burtaş, G. Rus, Fara, Botoşneanu, Robert Cristian şi Kelemen.
Următoare partidă amicală pe care hune­dorenii o vor disputa este programată sâm­bătă 20 februarie, în deplasare la Pandurii Tg. Jiu II.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Meciurile din optimile Cupei României la futsal

La finalul acestei săptămâni se vor desfăşura întrecerile din cadrul Cupei României seniori la fotbal în sală, faza optimilor. Sunt...

După ce un consilier local USR de la Brad a făcut reclamaţii nereale la adresa unei firme din municipiu, o lucrare perfect legală, oprită de comisarii de mediu!

Sorina Popa Într-o ţară care se pretinde democratică, unele instituţii ale statului, mai precis, an­gajaţii acestora nu fac altceva decât...

A fost adoptată abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Plenul Parlamentului a adoptat, mier­curi, abrogarea pensiilor speciale ale sena­to­rilor şi deputaţilor. S-au înregistrat 357 de vo­turi pentru, iar 30...

Închide