UEFA Youth League, ediţia 2020/2021, a fost anulată

18 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Comitetul Executiv UEFA a decis să anu­leze ediţia 2020/21 a UEFA Youth League din cauza pandemiei Covid-19 şi a efectelor sale asupra organizării competiţiilor.
Anul trecut UEFA a decis să modifice formatul competiţiei şi să amâne începerea acesteia, dar măsurile impuse de autorităţile sanitare din Europa s-au înmulţit în ultima perioadă. Restricţiile de călătorie care afectează cluburile participante creează difi­cultăţi majore pentru organizarea meciurilor, iar două cluburi au anunţat deja că se retrag din competiţie.
Comitetul executiv al UEFA a subliniat că nu există nicio posibilitate de a amâna în continuare începerea competiţiei şi că sănătatea şi siguranţa jucătorilor trebuie să aibă prioritate.
Din păcate, condiţiile pentru reluarea aces­tei competiţii internaţionale de tineret nu sunt îndeplinite în circumstanţele ac­tuale, luându-se astfel decizia de a anula ediţia UEFA Youth League din acest sezon.
Campioana Ligii Elitelor U19, FC Viitorul, urma să reprezinte România în competiţia UEFA. Constănţenii ar fi trebuit să debuteze pe 2 martie, în primul tur, împotriva cam­pioanei Ciprului, Apoel Nicosia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL – Liga a III-a. CS Hunedoara a câştigat amicalul cu CSC Ghiroda

Partida amicală care a opus două formaţii active în Liga a III-a, dar din serii diferite, s-a desfăşurat miercuri după...

Meciurile din optimile Cupei României la futsal

La finalul acestei săptămâni se vor desfăşura întrecerile din cadrul Cupei României seniori la fotbal în sală, faza optimilor. Sunt...

După ce un consilier local USR de la Brad a făcut reclamaţii nereale la adresa unei firme din municipiu, o lucrare perfect legală, oprită de comisarii de mediu!

Sorina Popa Într-o ţară care se pretinde democratică, unele instituţii ale statului, mai precis, an­gajaţii acestora nu fac altceva decât...

Închide