Naţionala feminină de handbal, stagiu fără antrenor principal

Echipa naţională de handbal feminin a României va efectua săptămâna viitoare un stagiu de pregătire în vederea participării la tur­neul preolimpic din Muntenegru, în ab­senţa selecţionerului Adrian Vasile, de­pistat pozitiv la coronavirus, informează Federaţia Română de Handbal, pe site-ul său oficial.
„Fără antrenorul Adi Vasile, depistat pozi­tiv cu coronavirus, Cristina Neagu şi cele­lalte componente ale lotului vor efectua săp­tămâna viitoare un stagiu de pregătire de patru zile, la Bucureşti, sub comanda se­cun­dului norvegian Bent Dahl. Chiar dacă nu va fi prezent alături de echipă, selecţionerul Adrian Vasile a stabilit cu staff-ul său cum se va desfăşura stagiul de pregătire „, se menţionează în comunicatul emis.
„Nu este cea mai normală situaţie , dar am înţeles cu toţii că perioada în care sun­tem trebuie să ne facă să ne adaptăm, aşa că am mare încredere în fete şi în colegii mei, că vor face ca lucrurile să meargă bine. În momente dificile oamenii au resurse ne­bănuite de putere, energie, spirit şi în toate lucrurile acestea stă esenţa unei echipe. După această perioadă va urma o analiză a ultimei luni, apoi vom vedea ce mai avem de corectat şi de remediat în perspectiva turneului preolimpic”, a adăugat antrenorul Adrian Vasile.
Echipa României va participa între 19 şi 21 martie la turneul preolimpic din Mun­tenegru, alături de Norvegia, Kazahstan şi echipa ţării gazdă. Primele două clasate la acest turneu îşi asigură participarea la Jo­curile Olimpice de la Tokyo 2020.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare