Meciurile din optimile Cupei României la futsal

18 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La finalul acestei săptămâni se vor desfăşura întrecerile din cadrul Cupei României seniori la fotbal în sală, faza optimilor. Sunt calificate în această etapă 16 echipe, care urmăresc să prindă un loc în marea finală a ediţiei 2020-2021.
La Miercurea Ciuc se vor desfăşura jo­cu­rile CSF CFR 1933 Timişoara – CFF Clujana Cluj-Napoca şi ACS Futsal Poli Iaşi – Im­perial Wet Miercurea Ciuc , la Focşani sunt programate partidele C.S.L. Sportul Ciorăşti – ACS KSE Târgu Secuiesc şi Kereszthe­gy Remetea – Autobergamo Deva, iar în sala de sport din localitatea Lăza­rea se vor disputa jocurile Me­tro­politan Işalniţa -Luceafarul Buzău şi AS Inter Gheorghieni – Şoimii Simand.
Două partide sunt programate pe data de 27 februarie la Miercurea Ciuc, unde se vor întâlni CSM Targu Mures – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi Futsal Ceahlăul Piatra Neamt – CS United Galaţi.
Echipa deveană pleacă la Focşani cu speranţe la o victorie în faţa unei formaţii destul de incomode, care vine din liga secundă, echipa din Remetea fiind un adversar redutabil, deoarece are un lot alcătuit din mulţi jucători combativi, tineri şi ambiţioşi. Autobergamo Deva nu îşi găseşte încă ritmul, iar jucători transferaţi în perioada în care campionatul a fost întrerupt nu s-au integrat pe deplin, jocul formaţiei a suferit, după cum s-a văzut, şi la turneul desfăşurat recent la Galaţi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
După ce un consilier local USR de la Brad a făcut reclamaţii nereale la adresa unei firme din municipiu, o lucrare perfect legală, oprită de comisarii de mediu!

Sorina Popa Într-o ţară care se pretinde democratică, unele instituţii ale statului, mai precis, an­gajaţii acestora nu fac altceva decât...

A fost adoptată abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Plenul Parlamentului a adoptat, mier­curi, abrogarea pensiilor speciale ale sena­to­rilor şi deputaţilor. S-au înregistrat 357 de vo­turi pentru, iar 30...

Bulina albă

Liana Ştaier, coordonator ADEH Hunedoara Pentru acţiunile de promovare a judeţului nostru ca destinaţie turistică la Târgul de Turism al...

Închide