Meciurile din optimile Cupei României la futsal

La finalul acestei săptămâni se vor desfăşura întrecerile din cadrul Cupei României seniori la fotbal în sală, faza optimilor. Sunt calificate în această etapă 16 echipe, care urmăresc să prindă un loc în marea finală a ediţiei 2020-2021.
La Miercurea Ciuc se vor desfăşura jo­cu­rile CSF CFR 1933 Timişoara – CFF Clujana Cluj-Napoca şi ACS Futsal Poli Iaşi – Im­perial Wet Miercurea Ciuc , la Focşani sunt programate partidele C.S.L. Sportul Ciorăşti – ACS KSE Târgu Secuiesc şi Kereszthe­gy Remetea – Autobergamo Deva, iar în sala de sport din localitatea Lăza­rea se vor disputa jocurile Me­tro­politan Işalniţa -Luceafarul Buzău şi AS Inter Gheorghieni – Şoimii Simand.
Două partide sunt programate pe data de 27 februarie la Miercurea Ciuc, unde se vor întâlni CSM Targu Mures – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi Futsal Ceahlăul Piatra Neamt – CS United Galaţi.
Echipa deveană pleacă la Focşani cu speranţe la o victorie în faţa unei formaţii destul de incomode, care vine din liga secundă, echipa din Remetea fiind un adversar redutabil, deoarece are un lot alcătuit din mulţi jucători combativi, tineri şi ambiţioşi. Autobergamo Deva nu îşi găseşte încă ritmul, iar jucători transferaţi în perioada în care campionatul a fost întrerupt nu s-au integrat pe deplin, jocul formaţiei a suferit, după cum s-a văzut, şi la turneul desfăşurat recent la Galaţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare