Fotbal, Liga a III-a. Ambele echipe din judeţ au înregistrat înfrângeri

6 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

LPS Cetate Deva a întâlnit vineri, la Filiaşi, echipa ACSO din localitate, iar CS Hunedoara a jucat la Horezu, cu Flacăra.

ACSO Filiaşi – Cetate Deva 0–1 (0-10)
Echipa din Deva a pierdut la limită cu ACSO, într-o partidă disputată pe noul stadion „Orăşenesc”, inaugurat cu această ocazie, la care au fost prezenţi circa 2.000 de spectatori. Gazdele au abordat partida cu maximum de puncte obţinute pe teren propriu (de fapt, la Drobeta) în cele două partide jucate până acum, iar oaspeţii erau neînvinşi în cele trei deplasări anterioare. Până la urmă, cei care şi-au păstrat acest minirecord au fost doljenii, învingători la limită graţie unui gol marcat la începutul partidei, de către Cruşoveanu (min. 10).
„Am făcut un joc bun, sunt mulţumit de atitudinea foarte bună a jucătorilor. Aşa cum am pierdut puteam să şi câştigăm, pentru că ne-am creat destule ocazii. Chiar la ultima fază a meciului, Roncea putea să înscrie, însă a trimis peste poartă. Ne-au lipsit trei titulari, Radak suspendat după cartonaşul roşu primit cu Gilortul, Kelemen în spital răcit, Iana accidentat şi el. Cu toate acestea, echipa a evoluat bine şi, spre deosebire de alte meciuri în care am făcut câte o repriză bună şi alta mai slabă, de data aceasta am fost constanţi pe toată durata întâlnirii. Am beneficiat şi de un gazon excepţional pe noul stadion din Filiaşi, s-a putut juca în condiţii foarte bune. Golul l-am primit la o fază fixă, a greşit Puşcaşu, s-a dat de lângă el, dar acesta a fost la primul său meci oficial ca titular, s-a văzut lipsa de experienţă. Din păcate, Bogdanovici a fost eliminat la o fază banală, a făcut un blocaj undeva în lateral, adversarul a simulat şi el a văzut roşu direct. Ne va lipsi la partida următoare, dădea siguranţă în centrul apărării. Va reveni însă Radak, care şi-a ispăşit etapa de suspendare. Pentru noi urmează un meci foarte dificil, acasă cu Craiova, liderul seriei, o echipă valoroasă. Eu însă am încredere în băieţi că vor şti să se mobilizeze. Ne jucăm şansa şi îmi doresc să văd aceeaşi atitudine şi angajament în joc”, a declarat Ştefan Nanu, antrenorul echipei devene.
LPS Cetate: Manea – Jude, Bogdanovici, Puşcaşu, Doboş – Ţoiu, Preda (min. 46 Paşcu), Bîrzan – Cocan (min. 70 Tătulea), Lupu (min. 60 Marton), Chivu (min. 40 Roncea)

Flacăra Horezu – CS Hunedoara 3–0 (2–0)
CS Hunedoara nu a reuşit să treacă peste înfrângerea suferită acasă în etapa trecută cu Universitatea Craiova. Sâmbătă, într-un meci disputat cu Flacăra Horezu, echipa hunedoreană a fost învinsă cu 3 – 0, gazdele beneficiind de jocul excelent al lui Gueye Mansour, în mare vervă de joc. Gazdele au dominat încă din primele minute şi au înscris de două ori în prima repriză prin Cr. Munteanu (min. 20) şi Mansour (min. 36), iar apoi şi-au majorat avantajul pe final de meci, prin golul marcat de acelaşi Mansour (min. 79). De partea cealaltă hunedorenii nu au fructificat nici una dintre situaţiile mari de gol create în partea secundă. Nici schimbările efectuate la începutul celei de-a doua reprize în 11-le hunedorean nu au avut vreun efect pe tabela de scor.
„Am făcut o primă repriză foarte slabă, am abordat meciul fricoşi, temători, nu înţeleg de ce. E adevărat, am întâlnit o echipă experimentată, valoroasă, care a ştiut să scoată maximum din ocaziile create şi să speculeze breşele din defensiva noastră. Până la urmă, această experienţă s-a văzut, diferenţa au făcut-o greşelile proprii, pentru că am primit două goluri pe erori personale. În repriza a doua ne-am revenit, am echilibrat jocul, chiar l-am controlat în cea mai mare parte. Ne-am creat multe, foarte multe ocazii, între care patru – cinci foarte mari, am ratat şi din şapte metri. Ei ne-au mai prins o dată pe contraatac, prin minutul 80, şi de aici diferenţa de scor. Am pierdut un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. Urmează pentru noi jocul cu Poli de la Timişoara, al doilea consecutiv în deplasare. Sper să ne revenim şi să începem din nou să aducem puncte din deplasare, pentru că în momentul de faţă suntem la zero la adevăr. Avem în continuare de lucru, trebuie să învăţăm din greşeli, să le eliminăm, şi să păstrăm ceea ce a fost bun în jocul nostru”, a declarat antrenorul hunedorean Raul Spătaru.
CS Hunedoara: Dumitrescu – Ionică, Radicof, Kovacs, Cr. Creciunesc – D. Creciunesc, Marinca (min. 48 Scarlat), Bobină (min. 48 D. Creciunesc), Bloj (min. 48 Burlacu) – R. Cristian (min. 85 Licu), Vasinc.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De ce să oferi cafea angajaților tăi?

Este bine știut faptul că succesul unei afaceri depinde de munca angajaților. Un manager bun înțelege că motorul rezultatelor excelente...

Bulina neagră, 04.10.2019

Mircea Hurubean, tânăr de 24 de ani, din Petroşani Pentru că instanţa i-a menţinut măsura arestului preventiv, fiind recidivist şi...

Bulina albă, 04.10.2019

Florin Cazacu,  primarul municipiului Brad Pentru că a reuşit să adune împreună mai multe entităţi din judeţ şi din municipiu,...

Închide