Fotbal, Liga a II-a. La Petroşani, un derbi al orgoliilor

16 mai 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Partida de fotbal din Liga a doua dintre Energeticianul şi Pandurii Târgu Jiu se joacă, duminică 19 mai, de la ora 11.00 şi este un meci pentru a fi sau a nu fi în Liga a doua, pentru ambele echipe.
Energeticianul are moralul bun după victoria din etapa intermediară, de la Baloteşti, în timp ce Pandurii a pierdut fără drept de apel în faţa noului lider, Chindia Târgovişte.

“Dacă reuşim să batem duminică, atunci suntem ca şi salvaţi de la retrogradare. Eu contez foarte mult pe atitudinea jucătorilor mei şi pe conştiinţa lor. De asemenea, le cerem sprijinul autorităţilor locale, domnului primar Tiberiu Iacob-Ridzi, să reuşim ca din vară echipa să se numească Jiul Petroşani. Vom continua la Petroşani. Aşteptăm sprijinul publicului din Petroşani. Este un public cunoscător de fotbal aici în Vale şi contăm pe ajutorul lui”, a declarat Alin Zgripcea, preşedintele clubului ACS Energeticianul.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luca spune:

    Nu vi se pare ca e cam scumpă intrarea? Nu multa lume își permite sa dea 20 de lei ( cât a fost cu UTA)! De unde tribune pline la prețul ăsta! Nici la liga 1 nu e așa scump!

  2. Suporteri jiulistiiii spune:

    Hai Jiul Petrosani !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. Jocuri grele pentru ambele echipe hunedorene

Astăzi, vineri, 17 mai, va debuta etapa cu numărul 29 din campionatul Ligii a III-a de fotbal. Ambele echipe din...

Trofeul Micului Cititor

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 24 mai 2019, ora 18,00, în...

Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului, reacreditat de UNESCO

Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului a primit reconfirmarea oficială de membru al reţelelor Globală şi Europeană a Geoparcurilor Internaţionale UNESCO.

Închide