Fotbal, Liga a III-a. Jocuri grele pentru ambele echipe hunedorene

16 mai 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Astăzi, vineri, 17 mai, va debuta etapa cu numărul 29 din campionatul Ligii a III-a de fotbal. Ambele echipe din judeţul Hunedoara au meciuri grele de unde trebuie să aducă puncte pentru a se distanţa de zona fierbinte a clasamentului seriei a IV-a.

Echipa din Deva (ocupanta locului 12, cu un total de 35 puncte) va evolua astăzi de la ora 18.00 în deplasare, la formaţia Naţional Sebiş (locul şase cu 46 de puncte) şi este posibil ca devenii, care joacă mai bine în ultimele etape, să obţină măcar un rezultat de egalitate, care ar conta foarte mult în economia finalului de sezon.
Cealaltă echipă din judeţ, CS Hunedoara (ocupanta locului 11 cu 36 de puncte), va evolua mâine, sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu o formaţie incomodă, CSM Lugoj, echipă practic retrogradată, dar care poate încurca socotelile hunedorenilor. Cu o victorie obţinută în acest joc, echipa pregătită de Raul Spătaru poate evada din zona fierbinte şi, mai mult, poate pregăti cu moralul ridicat finalul de sezon cu evitarea retrogradării.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedoreni spune:

    Succes Deva ! Succes Hunedoara ! Lupati pentru a ramane in Liga 3 !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trofeul Micului Cititor

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 24 mai 2019, ora 18,00, în...

Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului, reacreditat de UNESCO

Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului a primit reconfirmarea oficială de membru al reţelelor Globală şi Europeană a Geoparcurilor Internaţionale UNESCO.

Târgul European al Castelelor la Hunedoara

În perioada 24 - 25 mai, Castelul Corvinilor din Hunedoara va găzdui cea de-a V-a ediţie a Târgului European al...

Închide