Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul a pierdut derbiul orgoliilor

Nicolae Gavrea

Echipa Pandurii Tg. Jiu s-a impus în faţa formaţiei Energeticianul într-un meci în care elevii lui Bogdan Andone s-au jucat cu ocaziile de gol, unele din situaţii foarte favorabile, având şi două mingi trimise în bară.

Partida a fost aşteptată cu interes, deoarece între cele două formaţii există o veche rivalitate, cu menţiunea că la echipa din Valea Jiului evoluează acum şase jucători care în trecut au jucat la Pandurii. S-a jucat pe contre, fără prea multe ocazii, în prima parte a întâlnirii de la Tg. Jiu, dar cu multe faulturi.
Formaţia din Valea Jiului a avut în prima repriză două ocazii de gol şi în două rânduri a trimis mingea în barele porţii celor din localitate, Vlad Rusu şi Marius Cioiu fiind protagoniştii ratărilor. În min. 45 Nsiah a înscris pentru gazde, dar golul e anulat de abia după un minut. Gazdele nu înţeleg decizia arbitrului, după ce acesta indicase iniţial centrul terenului. Centralul revine asupra deciziei la presiunea oaspeţilor, motivând că Tudoran, care era pe linie, a atins mingea şi se afla în offside.
Scorul a fost deschis totuşi în min. 61, prin Daniel Ciobanu, revenit în vară la Pandurii, după ce în returul sezonului trecut a jucat pentru cealaltă echipă din Liga 2 finanţată de Nicolae Sarcină, Luceafărul Oradea. Gazdele şi-au majorat avantajul în min. 84, stabilind şi scorul final (2-0), prin Daniel Pîrvulescu. Energeticianul: Miron – D. Lung (cpt.), Ioniţă, Dragu, Drugă – Cristea, R.Petre – Neacşa, Cioiu, Stoenac – Rusu Antrenor: Bogdan Andone

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.