Sport

FOTBAL-Cupa României. Partide cu prelungiri, lovituri de departajare și victorie la masa verde

Meciurile din Turul 2 al Cupei României, ediția 2023-2024, s-au dis­putat, rezultatele în­re­gis­trate con­semnând in­te­resul e­chi­­pelor mici pen­tru aceas­tă com­pe­tiție. S-au dis­putat 30 de par­­tide între echi­pe care act­i­vea­ză în Liga 4, Liga 3 și chiar Liga 2. Șapte partide au ajuns în pre­lungiri, două până la lo­vituri de departajare, iar un meci a fost câș­tigat la masa verde, deoarece gaz­dele nu au asigurat asistența sa­ni­tară la joc.

Nu a fost mulțumit
Formațiile hunedorene înscrise în com­petiția din Liga a III-a, CSM Deva și Jiul Petroșani, au obținut victorii și s-au calificat în turul următor al întrecerilor din Cupa României. CSM Jiul a câștigat jocul disputat în com­pania echipei Flacăra Horezu. De­ve­­nii s-au calificat în turul 3 din Cupa României, du­pă ce au obținut vic­toria în meciul dis­putat la Geoagiu. La finalul partidei, an­tre­­norul Gabriel Cotoară, care pregătește echi­pa din Geoagiu, a de­clarat: “Vi­sul frumos s-a ter­minat pentru noi. Am ieșit din această com­petiție cu capul sus,
ne-am auto­depășit și sperăm să con­tinuăm în viitorul se­zon la fel de bine așa cum am făcut-o până acum. Se­zonul Ligii a IV-a, care va începe în 26 august, va fi unul im­portant”. Deși for­mația sa a câștigat și s-a calificat în turul ur­mă­tor, tehnicianul Ștefan Nanu (foto) nu a fost prea mul­țu­mit de evoluția elevilor săi: „Este o victorie aștep­tată, dar mun­cită, pen­tru că am în­tâlnit o echipă agre­sivă, cu lar­gul con­curs al ar­bi­trului, care i-a lăsat să facă faul­turi foar­­te dure, unele ne­sanc­­țio­nate, pu­tând fi acordate car­to­na­șe roșii chiar la acele faze ne­re­gu­la­men­tare. Este im­por­­tant că am câș­tigat, dar se vede starea de oboseală la băieți, nu avem omo­ge­nitate în joc, comu­nicare între ei. Sunt jucători care nu s-au integrat în jocul pe care îl vreau eu și pe care ceilalți îl știu prea bine. Trebuie să avem răb­dare, mai avem nevoie de timp ca să omo­genizăm lo­tul și jocul”.
Referitor la stabilirea seriilor din Liga a III-a pentru viitorul sezon com­pe­ti­țio­nal, Ștefan Nanu a declarat: “Față de anul trecut, seria în care vom evolua noi este mult mai grea și mult mai echi­librată. Echi­pa din Simian și-a pro­­pus ocuparea lo­cu­rilor 1 sau 2, ca și ACS Filiași, a­vem for­mația Ghiroda care este foarte bună, la fel și Jiul Petroșani care s-a întărit foarte bine. Va fi o serie în care vor fi multe sur­prize. Pentru noi, pri­mul pas este să evo­luăm bine în fiecare meci și play-off-ul, așa cum ne-am propus. Abia după aceea va urma al doilea pas, ocu­parea unuia din primele două locuri în serie”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura