Fotbal. CS Hunedoara – Industria Galda de Jos 1-1

17 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa hunedoreană pregătită de Raul Spătaru şi Daniel Dăscălescu a disputat un alt joc amical de pregătire, de această dată în compania unei alte divizionare de Liga a III-a, Industria Galda de Jos, formaţie care a încheiat la egalitate toate meciurile disputate.

Testul de sâmbătă a fost şi el încheiat la egalitate, nedecis, scor 1-1, rezultat stabilit după primele 45 de minute. De remarcat faptul că oaspeţii au avut în primul 11, cinci jucători născuţi în anul 2000 sau mai tineri.
Hunedorenii au punctat primii, în minutul 19, prin Vasinc, iar Cioară, de la oaspeţi, a egalat din lovitură de pedeapsă, obţinută tot de el, în minutul 35, anulând avantajul.
CS Hunedoara mai are programat returul cu Industria Galda de Jos, sâmbătă, 22 august. Dacă se va amâna startul noului sezon, prevăzut pentru 29 august, fiind şanse mari ca debutul stagiunii să se producă în 5 sau 12 septembrie, atunci se vor mai căuta parteneri pentru alte meciuri de verificare.
CS Hunedoara a evoluat cu Lefter, Trăşcăn, Banac, Kovacs, C.Creciunesc, Herci, Marinca, D.Creciunesc, Bloj, Vasinc şi Bortas.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ciclism. Daniel Crista a câştigat proba de fond la Deva

Campionatele Naţionale de şosea pentru seniori şi juniori, ajunse la ediţia cu numărul 71, s-au defăşurat la Deva pe final...

Vinovaţii să fie traşi la răspundere!

„Partidul Forţa Naţională salută sentinţa Judecătoriei Haţeg, care a anulat ca nelegale, titlurile de proprietate, prin care s-au retrocedat în...

Costel Avram şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Petroşani. „Să ne luăm oraşul înapoi!“

Candidatul PSD pentru Primăria Petroşani, Costel Avram, susţine că merge la sigur în această bătălie politică şi câştigă postul de...

Închide