Fostul viceprimar al Hunedoarei, Robert Dan, a părăsit Penitenciarul Bârcea Mare

5-Dan-Robert-0377-1Fostul viceprimar al municipiului Hunedoara, Robert Dan (foto), condamnat definitiv în trei dosare la ani grei de puşcărie, a părăsit Penitenciarul Bârcea Mare. Acesta a fost transferat la o altă închisoare cu regim închis şi de maximă siguranţă.
„Deţinutul a fost transferat la Penitenciarul din Gherla, nefiind în evidenţele noastre când şi de ce s-a procedat la acest lucru”, a informat inspectorul de penitenciare, Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare.
Reamintim cititorilor că Robert Dan a fost condamnat în 2013 la trei ani de închisoare cu executare, alături de fostul primar al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, şi doi funcţionari ai instituţiei, Daniela Căpâlnă şi Ioan Ţiplea. După care, în decembrie 2014 a urmat o altă condamnare la trei ani de închisoare cu executare într-un alt dosar în care a fost acuzat de abuz în serviciu. La scurt timp, în mai 2015, instanţa supremă a încheiat judecata în al treilea dosar, în care Robert Dan a fost judecat alături de Ovidiu Hada, tatăl acestuia, Gligor Hada, Daniela Căpâlnă şi Ioan Ţiplea, foşti angajaţi ai Primăriei Hunedoara. Dosar în care a primit cinci ani de închisoare cu executare, pedeapsă care i-a fost contopită la cea din primul dosar, deoarece faptele erau concurente, adică săvârşite în aceeaşi perioadă. Faptele pentru care a fost acuzat în cele două dosare sunt de abuz în serviciu, conflict de interese, fals în înscrisuri. (N. Bumbac)

One thought on “Fostul viceprimar al Hunedoarei, Robert Dan, a părăsit Penitenciarul Bârcea Mare

  • 27 octombrie 2015 la 13:46
    Permalink

    @Mari Poe: decat bani nesiguri pe net (teapa caritas) mai bune faci bani ca Robert Dan. Faci 2-3 ani de puscarie dar ramai cu banii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.