Ultima noapte de viaţă a Laviniei

fata moartaNatalia Bumbac

Tânăra de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, decedată duminică, 25 octombrie, dimineaţa, în accidentul rutier de la Brad este regretată de numeroşi prieteni şi apropiaţi. Vărzaru Lavinia (foto) a decedat după ce maşina în care se afla ca pasager a lovit un excavator parcat pe marginea drumului.
„Lavinia a fost o persoană minunată, o fată de aur, un copil frumos. Veşnic cu zâmbetul pe buze, mereu aproape de toată lumea, tot timpul te aştepta cu o vorbă bună. Cred că a fost cea mai sociabilă şi deschisă persoană cunoscută vreodată. Acum eşti împreună cu tati tău şi ne veghezi de acolo de sus pe toţi. Îţi mulţumim pentru tot, îţi mulţumim că ai făcut parte din viaţa noastră. Încă vreau să cred că ţi-ai găsit un «drăguţ» şi ai fugit cu el. Apoi la întoarcere, ne vom întâlni şi ne vei povesti, cu «gura până la urechi», peripeţiile prin care ai trecut”, scrie Călin Bobora, un amic de-al fetei pe blog, unde a postat mai multe poze cu tânăra.
Dispariţia bruscă a fetei a şocat inclusiv persoanele care au cunoscut-o chiar în noaptea de dinaintea tragediei. Înainte de a pleca pe ultimul drum, Lavinia a participat la o nuntă în Brad. Acolo s-a remarcat prin firea sa veselă şi înfăţişarea extrem de atrăgătoare, ne-a mărturisit un nuntaş. Acesta a mai spus că fata l-a cunoscut pe Florin Zaharia, şoferul maşinii cu care a plecat de la nuntă, chiar acolo, la petrecerea de nuntă, unde se afla singură, ca invitată a miresei. Bărbatul de 30 de ani, din Vălişoara, avea un autoturism marca Subaru Impreza, pe care-l achiziţionase recent în leasing. El s-a oferit să o ducă pe tânără acasă, iar aceasta a acceptat, nedându-şi seama că acesta era sub influenţa acoolului. Însă, bărbatul băuse cam mult la petrecere, lucru constatat şi de oamenii legii atunci când l-au testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şi uite cum se poate ajunge la o tragedie. Pe cine să dai vina pentru că  viaţa acestei tinere frumoase, mereu zâmbitoare, îndrăgită de toată lumea, a fost spulberată atât de brutal. Pe soartă? Pe inconştientul de la volan? Pe divinitate?

19 comentarii la „Ultima noapte de viaţă a Laviniei

 • 27 octombrie 2015 la 1:20
  Permalink

  Persoana draguta, excelenta fata indragita de toata lumea si respectata. Sint de acord cu toata aceste calitati ale Laviniei. Soarta joaca laturile ei. Destinul , daca , crezi in el te duce spre punctul unde ti-a fost scris. Aceasta istorie este trista, incepe cu bine si se termina cu rau!! Se pune intrebarea :Cine este vinovat de moartea Laviniei? Cum a putut Lavinia sa paraseasca nunta in prezenta unui individ baut si recent cunoscut???? Dumnezeu sa o ierte dar din toate calitatile bune ce avea, a ales una care i-a fost fatala.

 • 27 octombrie 2015 la 4:52
  Permalink

  Doamne fereşte Natalia Bumbac! Cred că eşti inconştientă. Cum să dai vina pe divinitate? Nu putem decât să regretăm tragedia Laviniei. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace.

 • 27 octombrie 2015 la 1:40
  Permalink

  Persoana draguta, excelenta fata indragita de toata lumea si respectata. Sint de acord cu toata aceste calitati ale Laviniei. Soarta joaca laturile ei. Destinul , daca , crezi in el te duce spre punctul unde ti-a fost scris. Aceasta istorie este trista, incepe cu bine si se termina cu rau!! Se pune intrebarea :Cine este vinovat de moartea Laviniei? Cum a putut Lavinia sa paraseasca nunta in prezenta unui individ baut si recent cunoscut???? Dumnezeu sa o ierte dar din toate calitatile bune ce avea, a ales una care i-a fost fatala.

 • 27 octombrie 2015 la 10:23
  Permalink

  da !dumnezeu sa o ierte!Dar intrebarea mea este urmatoarea:Ce femeie cu capul pe umeri se urca in masina unui individ baut?Daca era singur se nenorocea singur ,dar asa a nenorocit o fata buna si va trage toata viata? Ce folos?

 • 27 octombrie 2015 la 10:45
  Permalink

  Dumnezeu sa o ierte si pe ea si pe noi si pe voi ziaristii.
  Parca am innebunit cu totii, cautam peste tot vini si vinovati, vrem sange.
  Bem, ne distram, si cand intamplarea, de data asta tragica, ne mai face cate un semn, cautam vinovati, si-L invinuim pana si pe Dumneseu.
  Hai sa ne intoarcem la crestinism, si sa ne rugam pentru sufletul ei, ca Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!

 • 27 octombrie 2015 la 11:24
  Permalink

  Voi ati citit ce ati scris? Partea de la Final!
  1. Nu mergeau spre casa ei sau a lui, mrrgeau sa-si caute o camera la o pensiune sa ramana peste noapte!
  2. Au baut cot la cot, avea mai mult de 0,69 siferul, a fost inconstienta dar mai presus de asta a fost dorinta eu de-a merge cu acel baiat la pensiune!
  3. Asta i-a fost soarta, ea si-a simtit chemarea…pt ca a demonstrato de cateva ori…

  Ps:I-au fost oferite sanse sa scape de aceasta nenorocire, dar pt ca asta i-a fost voia Domnului sa o duca langa el… nu sa putut face nimic… haideti acuma sa ne adunam si sa-i fim alaturi sufleteste pe ultimul drum… amin!

 • 27 octombrie 2015 la 8:07
  Permalink

  Nu cred ca e momentul potrivit sa se caute vinovatul acestui incident o vina are soferul pt conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, o vina o are ea pentru ca a acceptat sa se urce in masina cu el, desi a consumat bauturi alcoolice, poate e si "vina" destinului, dar ce mai conteaza a cui e vina acum cand ea nu mai e printre noi. Ar trebui sa fie o lectie de viata pentru noi toti si sa fim mai atenti cu cine ne urcam in masina si in ce conditi. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace !

 • 27 octombrie 2015 la 12:16
  Permalink

  Haideti oameni buni la 0.69 alcool se vede ca omu e beat ,pe langa asta eu nu condamn soferu ,ea a fost cea ce sa urcat cu el in masina haideti nu fiti ipocriti si compatimiti ceva ce stiti ca na fost .Toata vina este a ei si vor mai fii decedate in continuare si alte fete de teapa ei (sa nu le fac altfel).Dumnezeu sa o odihneasca in pace

 • 27 octombrie 2015 la 13:09
  Permalink

  Am fost la nunta respectivă si credetima oricare fata de acolo sar fi dus cu el din simplu motiv ca avea o masina puternica subaru impreza wrx sti 300cp nu putem da vina nici pe el nici pe fata poate asa a fost sa fie pentru ca puteau rămâne cazati chiar acolo dar au refuzat din asta ar trebui sa invatam toti sunt multe întrebări fără răspuns in cazul asta dar ce sa facem sa luam capul soferului?asta o aduce înapoi?nu cred tot ce putem face e sa aprindem o lumânare si sa ne rugam pentru sufletul ei nu sa judecam pe nimeni pedeapsa lui va fi ca o sa aibă conștiința toata viata încărcată credeți-mă ca viata lui nu va m-ai fi la fel

 • 27 octombrie 2015 la 12:03
  Permalink

  Exact asa am gândit și eu,dar no tot timpul omu după ce moare e sfânt

 • 27 octombrie 2015 la 12:20
  Permalink

  Nu va prea dau dreptate, in special tie, prietene "orice fata s-ar fi urcat cu el" Crede-ma , cunosc o fata care l-a cunoscut personal si a insistat gagiul sa o plimbe cu masina si nu a fost impresionata…

  Haideti totusi va rog din suflet, sa ne abtinem de la astfel de comentarii, sa o lasam sa fie linistita in somnul ei, pentru ea maine va incepe o noua calatorie spre portile raiului alaturi de ingeri si Dumnezeu, cel presarat cu petale rosii de trandafiri minunati, asa cum era ea imbracat la nunta, el va platii pentru inconstienta lui, acuma haideti totusi sa incercam sa luam un exemplu bun din asta, credeti-ma si eu l-as omora pe acel sofer chiar daca nu as rezolva nimic, inapoi nu o pot aduce, dar am dedus faptul ca asta chiar a fost soarta si nimeni nu se poate impotrivii sortii… stiti de ce ? Pentru ca….

  Am o credinta foarte puternica in care cred ca tot ce ti se intampla in viata trebuie sa fie asa si fiecare conditie a vietii tale face pare din perfectionarea ei si ca exista o binecuvantare in toate astea si ca nu sunt accidente. Universul este absolut perfect, pe oricine intalnesti, il intalnesti cu un scop sau stai langa, sunt acolo pentru un motiv anume, poti beneficia daca vrei sau nu. In acelasi moment exista oportunitate si niciodata nu m-am uitat inapoi cu nimic altceva decat cu recunostinta.

  Odihneasca-se in pace, suflet frumos si bun!

 • 27 octombrie 2015 la 15:20
  Permalink

  Dumnezeu S-o ierte si sași găsească alinarea alături de el. Păcat de aceasta tragedie asa a fost sa fie au mai trecut pe acolo noapte in aceeași stare si n-au patit nimic si uite vroiau cazare si ce-au primit

 • 27 octombrie 2015 la 23:51
  Permalink

  DE CE NU SE VORBESTE MAI MULT IN PRESA DESPRE BARBATUL VINOVAT? PENTRU CA E FIUL PATRONULUI DE LA STEAUA MURESULUI? PENTRU CA ARE TATI BANI SA CUMPERE PRESA??? VREM DREPTATE!!!

 • 27 octombrie 2015 la 20:28
  Permalink

  Nus de ce vb dacă nici măcar nu STI despre cine este vorba este un simplu băiat nici un fiu de patron informeazate primadata si după comentează

 • 27 octombrie 2015 la 20:34
  Permalink

  Dacă soferul E rea băut isi merita soarta dar nu si Lavinia Dumnezeu sa o odihnească in pace

 • 28 octombrie 2015 la 8:59
  Permalink

  Ca și șofer ești direct responsabil atât pentru pasageri cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

 • 28 octombrie 2015 la 14:43
  Permalink

  Soferul este un baiat simplu de la tara, plecat dincolo sa-si relizeze un vis, de a vea bani si o masina.Nu e fiu de patron

 • 28 octombrie 2015 la 18:08
  Permalink

  Nu inteleg de ce unii vorbesc fără sa cunoască despre ce este vorba.ce fiu de patron de unde ai scos-o pe asta domnu lege cum te semnezi va spun ca e un băiat simplu din valisoara care a încercat sa isi implineasca un vis de a avea o masina puternica dar soarta asa a vrut sa nu se poată bucura de ea hai sa nu mai punem etichete si sa nu judecam noi pe nimeni ca nu suntem în măsura sa facem asta.vam spus si in comentariul de maisus tot ce putem face e sa ne rugam pentru sufletul laviniei sa o ierte dumnezeu cat despre sofer daca îi luam Capu nu vom rezolva nimic Lavinia nu se mai întoarce.o sa isi primească pedeapsa aici pe pământ la tribunal si in ceruri de la dumnezeu nu de la noi oameni buni ca toti avem greseli nu suntem perfecti asa ca hai sa nu mai judecam

 • 2 decembrie 2015 la 12:51
  Permalink

  treziti va oameniiii buni toti sunte ti buniii sa comentati nu conteaza ca era baiat de patron sau etc asa a fost sa fie sa intimplat crede ti ca el sia dorit sa se intimple asta,,,,su daca ia a urcat daca stia ce se va intimpla nu mai urca,,,,nu mai fiti asa ipocriti ….dumnezeu sa o ierte sa i fie tarina usoara pacat o fata foarte frumoasa si cu multe calitati ceea ce nu merita un sfirsit atit de tragic:((((((

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.