Bătăuşii din centrul Devei, trimişi în judecată

03 Locsei si MihetJudecătoria Deva a dispus ieri trimiterea în judecata de fond a dosarului în care devenii Attila-Raoul Locsei şi Petru Anton Miheţ sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.
Potrivit datelor de pe portalul instanţei, Attila-Raoul Locsei a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe faţă de victimele Roxana Marc, Paolo Olmino, Matteo Stefani şi Massimo Scarpellini. Petru Anton Miheţ va fi judecat pentru aceeaşi infracţiune săvârşită faţă de persoanele vătămate Paolo Olmino şi Massimo Scarpellini. Cei doi agresori vor fi judecaţi în stare de arest preventiv, după ce instanţa a admis propunerea Parchetului de prelungire a măsurii cu încă 30 de zile.
Reamintim că în 30 august, în jurul orei 22.00, în Piaţa Unirii din Deva, Roxana Marc, Paolo Olmino, Matteo Stefani şi Massimo Scarpellini, trei oameni de afaceri italieni, au fost agresaţi fizic de Attila-Raoul Locsei şi Petru Anton Miheţ. Unul dintre cei doi bărbaţi a fost dus cu o ambulanţă SMURD la spital, în stare de semi-conştienţă. Cei doi agresori Raoul Locsei, zis „Unguru” şi Miheţ au fugit de la locul agresiunii, fiind prinşi de poliţiştii de la Poliţia locală Deva. Aceştia au fost amendaţi cu câte 500 şi 1.000 de lei, pe numele lor fiind deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Din spusele Roxanei Marc, conflictul a fost provocat de Attila-Raoul Locsei, pe baza unor divergenţe din trecut. (N. Bumbac)

11 comentarii la „Bătăuşii din centrul Devei, trimişi în judecată

 • 27 octombrie 2015 la 10:11
  Permalink

  Cum ii Ungure.? Iti mai trebuiw televiziune? M-ai dai vina pe mine? Ai muscato . La pusvarie bulangiule.

 • 27 octombrie 2015 la 11:21
  Permalink

  Ba PERASIFON mai termina cu jignirile si amenintarile. Tu chiar vrei sa-ti sara lumea in cap? Te joci cu focul. Dute si mai sifoneaza ceva lui Berbeceanu. Ia-l si pe sifonul de Litera si sifonati tot ce stiti. Femeilor. Sinteti doi bulangii.

 • 27 octombrie 2015 la 11:24
  Permalink

  Toti interlopii sunt sifoane, mincinosi, tepari si lasi. Aruncati cu vorbe unii impotriva altora, dar in rest nu sunteti in stare de nimic. Eu v-as baga pe toti in puscarie si v-as da drumul cins mi-as aduce aminte de voi. Jigodiilor.

 • 27 octombrie 2015 la 13:08
  Permalink

  Te bucuri tu Perasifon, dar va veni si rindul altora sa se bucurw de necazurile tale. Esti un praduitor ordinar si tu si sclavul tau de vali orfanu. La puscarie cu voi bulangiilor.

 • 27 octombrie 2015 la 20:26
  Permalink

  La puscarie cu voi batausi de femei. Barbati nu sunteti in stare sa bateti. Femei ce sinteti.

 • 28 octombrie 2015 la 4:30
  Permalink

  Nu este pera nici.unu din idurile de mai sus… nu a comentat si nu comenteaza niciodata pe.pagina ziarului… asa ca mai baderca.ionut.frace si margan vedetiva de treaba si.apopo de sifoane …seful vostru margan este sifonul cel mai mare si pera poate a scris… dar si in inregistrarea de pe.youtube se aude cum zice strict de aia care lau bagat la.puscarie si aia care faceau greva in fata politie asa ati face si voi daca siar pune careva capul cu voi exact cum vati folosit de unguru la tv lati facut vedeta acum omu e la greu si nu va intereseaza de el … si frace vezi ca adevarul despre interlopi ala cu BMW CDZ inca rade de u sluga etc cum.te injoseai u singur… si litera tia facuto laso asa a si inca ceva muriti de ciuda valoarea lu pera nu o.aveti… si.de baderca u acum.esti tot pe la politie ca tea batut un copil … si la politie ai zis ca tot pera e de vina … ba sunteti jeguri de oameni fara caracter plus ca va luati femeile intre voi … ionut v3zi ca balasa inca are bucuri la bruneta ta de la caru cu bere … azi maine il vad cu logan albastru prin.oras si u pe.jos ca prostu z

 • 28 octombrie 2015 la 10:05
  Permalink

  Ba asa zizu ,,frace,, sa-mi sugi p..a si tu si mata, esti sluga lui Perasifon. Asculta inregistrarea de pe youtube si vezi ca sifoneaza si oameni care nu i-au facut niciodata vreun rau. Omu face rau degeaba, iar pt asta a platit si va mai plati. Pera e un jegos, interlop fata cuvint. El l-a dat la garda si pe Mugur Nedelcu. Stiy din sursa sigura. Pera are valoare de praduitor si bulangiu. Banii ia facut din camatarie si din proxenetism. Vai de el cind va ajunge la puscarie.

 • 28 octombrie 2015 la 10:12
  Permalink

  Singura diferenta fintre Litera si Pera este ca unul are par cap, iar celalt nu. In rest sint doua sifoane ordinare si sint mai lasi decit o femeie. Pe amindoi ia slugarit un alt sifon:lacatus valer zis vali orfanu sau boschetaru. A primit si el niste zdrente si ceva de mincare. Pt ait ia slugarit. Acum nu-l mai baga in seama niciunul si a fugit in Franta, la furat. TiganuI tot tigan. La puscarie cu interlopii si cu praduitorii.

 • 28 octombrie 2015 la 10:32
  Permalink

  Eu sint NEO, dar tu care te dai drept Frace esti un nimeni. Esti o sluga dea lui Perasifon. Sigur si tu sifonezi la Pera, iar Pera sifoneaza mai departe. Adica e sifonul comisarului pitulescu. Toata Deva stie. La puscarie cu voi praduitorilor.

 • 28 octombrie 2015 la 21:35
  Permalink

  Neo nu scrie acolo… crapati de ciuda ca nici logan nu mai aveti si urla foamea in voi… stati la cafea 3 ore ca nu aveti bani de 2

 • 29 octombrie 2015 la 10:29
  Permalink

  Ba asa zis ,,Frace,, sa-mi s..i p..a si tu si mata de bulangiu ce esti. Tu n-ai bani de cafea. Boschetarule. Sclavul lui Perasifon. Perasifon nu da 2 lei pe tine. Esti doar o sageata de-a lui. Eu am masina, BMW, tu umbli pe jos. Boschetule

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.