Fostul subprefect Dorel Bretean, numit şef al Gărzii de Mediu Hunedoara

25 ianuarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Cum scriam zilele trecute, nici un poli­ti­cian obligat să demisioneze dintr-o funcţie la stat nu ajunge pe drumuri, sau, Doamne fe­reşte, să meargă să lucreze în mediul privat.
Aşa s-a întâmplat şi în cazul fostului sub­prefect Dorel Bretean (foto), care a fost mem­bru PNL, apoi s-a dus la ALDE, ca să revină la PNL. Bretean a fost înlocuit din func­ţia de subprefect la sfârşitul anului tre­cut. Asta, după ce în august 2019, a de­mi­sio­nat tot din această funcţie, ca urmare a ieşirii de la guvernare a partidului ALDE, după ce a ocupat postul respectiv din vara anului 2017.
Dorel Bretean este economist de profesie. El a deţinut şi funcţia de manager al Sana­to­riu­lui de Pneumoftiziologie din Geoagiu. De câteva zile, Dorel Bretean a fost numit şef al Gărzii de Mediu Hunedoara, iar după ple­ca­rea de pe postul de subprefect, a revenit la prima dragoste politică, reînscriindu-se în PNL.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ATTILA spune:

    Altul din galeria “enciclopedistilor”!!!
    Bun la toate, “cand la bal, cand la spital”…..!!!
    Cum dracu sunt astia buni doar in functii de conducere?????

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judeţul nostru ar putea avea un subprefect de la UDMR

Sorina Popa Conducerea UDMR a solicitat în urmă cu câteva luni ca prefecţii să nu mai fie apolitici, pentru că,...

Cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean vor fi Ion Bădin şi Alin Ţambă

Sorina Popa Se pare că, în sfârşit, vor fi aleşi şi cei doi vice­preşedinţi ai Consiliului Judeţean Hune­doara. De patru...

Cosmin Gîrleanu boxează pentru… CS Dinamo

Am aflat cu surprindere că singurul boxeur ro­mân calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, hunedoreanul Cosmin Gîrleanu, fost le­gi­timat...

Închide