Foresta Lunca a realizat surpriza etapei în Liga a V-a

Ovidiu Mănăstire

Echipa din Lunca Cernii, ocupantă a locului 10 înaintea etapei, a reuşit să producă una din cele mai mari surprize ale acestui sezon, învingând clar, scor 4-1, pe AS Săntămăria Orlea, una din pretendentele la prima poziţie. Cum Zarandul Crişcior a stat iar Unirea General Berthelot a remizat pe teren propriu, avansul Măgurei Pui a crescut, liderul impunându-se pe terenul Metalului Crişcior.

Învinşi de un singur jucător
Penalizată cu trei puncte după ce a folosit doi jucători în stare de suspendare în meciul cu CS Comunal Ilia, Foresta Lunca ajunsese pe locul 10 în clasamentul Ligii a V-a şi era considerată outsideră în faţa celor de la AS Sântămăria Orlea, echipă ce are speranţe la primul loc. Pe teren, lucrurile au stat altfel, iar echipa lui Alexandru Popovici s-a impus cu scorul de 4-1, toate golurile gazdelor fiind marcate de un singur jucător, Violin Dediu. Duelul a fost însă destul de strâns, oaspeţii egalând în minutul 61, prin Marian Tomoni, iar Foresta a marcat ultimele două goluri în prelungirile partidei. De eşecul rivalilor din Sântămăria Orlea a profitat liderul Măgura Pui, care a câştigat derbiul cu Metalul Crişcior, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 51, prin Rotariu, dar liderul a întors rezultatul, graţie reuşitelor lui Lupulescu (55) şi Apati (69).

Semieşecuri pentru General Berthelot şi Vaţa
O altă pretedentă la podium, Unirea General Berthelot, s-a împiedicat pe propriul teren, remizând, scor 2-2, cu CS Ghelari, într-un meci în care oaspeţii au înscris golul egalării în minutul 85. O altă remiză spectaculoasă s-a înregistrat la Vaţa, unde Ponorul şi CS Comunal Ilia au marcat fiecare câte trei goluri, după ce oaspeţii au avut la un moment dat 3-1 pe tabelă. „Lanterna roşie”, Santos Boz, a rămas fără puncte şi după această rundă, pierzând pe teren propriu în faţa Sargeţiei Bretea Română. Chiar dacă a condus cu 2-1 şi a egalat la 3-3, Santos a pierdut în final cu 3-5. Victoria Dobra a obţinut al doilea succes al acestui campionat, învingând pe teren propriu pe Agrocompany Băcia.

Liga a V-a, etapa a XI-a
Metalul Crişcior – Măgura Pui 1-2
Foresta Lunca – AS Sântămăria Orlea 4-1
Unirea General Berthelot – CS Ghelari 2-2
Ponorul Vaţa – CS Comunal Ilia 3-3
Victoria Dobra – Agrocompany Băcia 4-2
Santos Boz – Sargeţia Bretea Română 3-5
Zarandul Crişcior a stat

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A văzut-o cineva?

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 22:30, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat un bărbat în...

Armă deţinută ilegal, ridicată de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat două percheziţii în zona comunei Lăpugiu de Jos. În urma...

Tutun de contrabandă descoperit la vamă

Doi hunedoreni au fost prinşi cu mai multe kilograme de tutun pentru care nu aveau documente justificative şi sunt cercetaţi...

Închide