Sport

Foresta Lunca a realizat surpriza etapei în Liga a V-a

Ovidiu Mănăstire

Echipa din Lunca Cernii, ocupantă a locului 10 înaintea etapei, a reuşit să producă una din cele mai mari surprize ale acestui sezon, învingând clar, scor 4-1, pe AS Săntămăria Orlea, una din pretendentele la prima poziţie. Cum Zarandul Crişcior a stat iar Unirea General Berthelot a remizat pe teren propriu, avansul Măgurei Pui a crescut, liderul impunându-se pe terenul Metalului Crişcior.

Învinşi de un singur jucător
Penalizată cu trei puncte după ce a folosit doi jucători în stare de suspendare în meciul cu CS Comunal Ilia, Foresta Lunca ajunsese pe locul 10 în clasamentul Ligii a V-a şi era considerată outsideră în faţa celor de la AS Sântămăria Orlea, echipă ce are speranţe la primul loc. Pe teren, lucrurile au stat altfel, iar echipa lui Alexandru Popovici s-a impus cu scorul de 4-1, toate golurile gazdelor fiind marcate de un singur jucător, Violin Dediu. Duelul a fost însă destul de strâns, oaspeţii egalând în minutul 61, prin Marian Tomoni, iar Foresta a marcat ultimele două goluri în prelungirile partidei. De eşecul rivalilor din Sântămăria Orlea a profitat liderul Măgura Pui, care a câştigat derbiul cu Metalul Crişcior, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 51, prin Rotariu, dar liderul a întors rezultatul, graţie reuşitelor lui Lupulescu (55) şi Apati (69).

Semieşecuri pentru General Berthelot şi Vaţa
O altă pretedentă la podium, Unirea General Berthelot, s-a împiedicat pe propriul teren, remizând, scor 2-2, cu CS Ghelari, într-un meci în care oaspeţii au înscris golul egalării în minutul 85. O altă remiză spectaculoasă s-a înregistrat la Vaţa, unde Ponorul şi CS Comunal Ilia au marcat fiecare câte trei goluri, după ce oaspeţii au avut la un moment dat 3-1 pe tabelă. „Lanterna roşie”, Santos Boz, a rămas fără puncte şi după această rundă, pierzând pe teren propriu în faţa Sargeţiei Bretea Română. Chiar dacă a condus cu 2-1 şi a egalat la 3-3, Santos a pierdut în final cu 3-5. Victoria Dobra a obţinut al doilea succes al acestui campionat, învingând pe teren propriu pe Agrocompany Băcia.

Liga a V-a, etapa a XI-a
Metalul Crişcior – Măgura Pui 1-2
Foresta Lunca – AS Sântămăria Orlea 4-1
Unirea General Berthelot – CS Ghelari 2-2
Ponorul Vaţa – CS Comunal Ilia 3-3
Victoria Dobra – Agrocompany Băcia 4-2
Santos Boz – Sargeţia Bretea Română 3-5
Zarandul Crişcior a stat

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura