Actualitate

A văzut-o cineva?

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 22:30, la sediul Poliţiei oraşului Petrila s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, care a reclamat faptul că, în jurul orei 14:00, fiica sa, Oana – Andreea Maruşan, în vârstă de 17 ani (foto), a plecat de la unitatea şcolară la care studiază (în municipiul Petroşani) şi nu a mai ajuns la domiciliu.

La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu geacă de fâş de culoare verde închis, pantaloni blue-jeans de culoare albastră-deschis, bocanci de culoare roz şi are asupra sa ghiozdan de culoare neagră.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, ochi albaştri, faţa ovală – alungită, păr blond până la nivelul umerilor.
În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi în vederea depistării minorei, faţă de care a fost solicitată urmărirea la nivel naţional. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să le furnizeze poliţiştilor, apelând numărul de urgenţă 112 sau adresându-se celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura