Sport

Florin Maxim, la Hunedoara, pentru încă două sezoane!

Claudiu Sav

Antrenorul care a readus Corvinul în Liga a doua după o pauză de 15 ani rămâne la Hunedoara. La trei zile de la îndeplinirea obiectivului, Florin Maxim (foto) a semnat prelungirea con­trac­tului existent pentru încă două sezoane și are fixat deja un prim obiectiv în cel de-al doilea eșalon.

Și Academia de fotbal
Tehnicianul în vârstă de 42 de ani are ca obiec­tiv clasarea în pri­mele șapte formații în sezonul ce va debuta la în­ce­putul lunii august. „Con­sider că sta­bi­lita­tea funcţiei aduce re­zul­tate pe mă­sură. Nu ne-am în­şelat atunci când i-am pro­pus lui Florin Maxim un prim contract pe doi ani. Sunt convins că prelungirea lui, cu încă doi ani, va aduce satisfacţie miilor de hunedoreni, iubitori ai fotba­lu­lui, cât şi lui în sine. Obiectivul pe care ne dorim să îl atingem este acce­derea în primele şapte echipe ale ligii secunde, cât şi promovarea în lotul de seniori a unor jucători din pepiniera proprie, ştiut fiind faptul că dezvoltăm, în paralel, şi Academia de fotbal”, a declarat primarul mu­ni­cipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Pentru Florin Maxim va fi prima ex­pe­rienţă ca antrenor în liga se­cun­dă, eşalon în care a mai promovat cu Viitorul Şelim­băr, în 2021 – cu care însă nu a mai continuat, sem­nând, în schimb, cu gru­parea noastră.
„Îi mulţumesc domnului primar şi celor din conducere pentru încrederea acor­dată, atât acum, dar mai ales şi după ce anul trecut nu am reuşit promovarea. Pentru mine experienţa de la Corvinul este una specială, având în vedere că, după cum se ştie, am debutat ca jucător, la seniori, pe arena “Michael Klein”. Toc­mai de aceea, îmi doresc să per­formăm la Hunedoara şi să ţinem steagul sus, în continuare, şi în liga a doua. Îi asigur pe fanii noştri că, la fel ca până acum, atât noi cei din staff, cât şi jucătorii ştiu ce înseamnă Corvinul şi vom da totul pentru această echipă şi pentru întreaga comunitate”, a spus antrenorul nostru, Florin Maxim.
Vă reamintim, în cele două sezoane petrecute până acum pe banca echipei noastre, Florin Maxim a pierdut doar o singură partidă în 62 de meciuri jucate în campionat (sezon regular, play-off şi meciuri de baraj)!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.