Florentina Marincu speră la rezultate mai bune în 2019

15 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cu atleta Florentina Marincu (foto) ne-am revăzut recent, după un antrenament pregătitor pentru apropiatul sezon indoor. Normal, a venit şi vorba despre competiţiile din acest an.

Reporter: Florentina Marincu, am discutat şi cu profesorul Nicolae Alexe despre perioada de pregătire pentru noul sezon competiţional. Cu ce gânduri abordezi acest sezon?
Florentina Marincu: Este un sezon greu, cu multe concursuri importante. Mă pregătesc acum doar pentru cel mai apropiat concurs, Campionatele Europene de la Glasgow. Apoi pentru cele din vară. Deocamdată, desigur, ne limităm la pregătirile pentru Glasgow şi sperăm să fie bine.
Reporter: Am vorbit cu antrenorul tău, Nicolae Alexe, despre Berlin 2018. Am vorbit şi cu tine, acolo, despre acel capitol încheiat. Am mai spus că marile sportive nu plâng niciodată, indiferent de rezultatele obţinute.
Florentina Marincu: Eii, nu e chiar aşa. Adică nu am plâns acolo pentru rezultat, ci pentru că am muncit mult, cu ambiţie, multe luni, şi nu mi-am atins obiectivul pentru care am muncit, deşi am avut posibilitatea şi eram pregătită pentru un rezultat bun. A fost totuşi o experienţă… din care am învăţat multe.
Reporter. Îţi doresc un sezon bun pentru 2019, susţinere din partea celor care sunt alături de tine, a familiei şi a clubului, a noastră, a presei sportive, deoarece şi noi ne dorim să obţii rezultatele cele mai bune la competiţiile internaţionale.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Denisa Golgotă, cea mai bună gimnastă în 2018

Recent, Federaţia Română de Gimnastică, după rezultatele înregistrate de sportivii din ţara noastră la cele mai importante competiţii din anul...

Anunţ Finanţe, 16.01.2019

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a dat drumul la vize

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara – prin Departamentul Competiţii – organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi...

Închide