; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Echipa Arcaşii Devei s-a remarcat la Chişineu Criş

15 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Localitatea arădeană Chişineu Criş a găzduit una dintre cele mai puternice competiţii naţionale de tir tradiţional cu arcul, derulată sub genericul Adventure 3 D Archery Indoor Challenge.

Competiţia organizată de Phoenix Archery Sport Club a reunit peste 120 de sportivi în ţară şi din Ungaria şi s-a desfăşurat la mai multe categorii: Arc Istoric, Arc Istoric Modern, Arcuri Tradiţionale şi Arcuri de Vânătoare.
Concurenţii de la Chişineu Criş au tras cu arcurile la 21 de ţinte animale 3D. Echipa Arcaşii Devei, pregătită de Eugen Stan, a ocupat la finalul competiţiei locul 1 la categoria copii sub 10 ani şi locul 7 la categoria Arc Istoric Modern din 21 de participanţi în cadrul acestei categorii.
Subliniem că în sezonul trecut, tânărul Bogdan Stan a fost declarat campion naţional la arc istoric şi a ocupat locul I la concursul 3 D arc istoric, iar Cristian Stan s-a clasat pe locul 3 la aceeaşi probă de arc istoric. Dintre sportivii clubului devean mai amintim aici pe Rebeca Juhos (campioană naţională la arc Horse BOW), Raluca Berceanu (locul 1 la Trofeul Carpaţilor), Noemi Fazakas (locul 1 Trofeul Carpaţilor), Raluca Juhos (locul 3 la campionatul naţional) Gabriel Berceanu şi Albert Fazakas.
Urmează ca în curând să se desfăşoare o etapă din cadrul Campionatului Naţional programată la Sebeş, care este şi etapa finală din cadrul Concursului Trofeul Carpaţilor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu speră la rezultate mai bune în 2019

Cu atleta Florentina Marincu (foto) ne-am revăzut recent, după un antrenament pregătitor pentru apropiatul sezon indoor. Normal, a venit şi...

Denisa Golgotă, cea mai bună gimnastă în 2018

Recent, Federaţia Română de Gimnastică, după rezultatele înregistrate de sportivii din ţara noastră la cele mai importante competiţii din anul...

Anunţ Finanţe, 16.01.2019

Închide