Femeie ucisă în bătaie de concubin

Bărbatul care a comis crima a fost văzut ieşit din locuinţă plin de sânge de către un vecin de-al său. Cum a auzit scandalul dintre el şi concubina acestuia, omul şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav şi a alertat poliţia. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge.

Crima a avut loc în oraşul Simeria, iar cel care a comis-o este un localnic în vârstă de 67 de ani. Între el şi victimă au mai avut loc certuri, pentru că bărbatul făcea scandal aproape de fiecare dată după ce consuma băuturi alcoolice, însă femeia nu l-a reclamat. În noaptea de luni spre marţi, un nou scandal avea să se sfârşească tragic. Bărbatul şi-a lovit concubina, o femeie de 45 de ani, de mai multe ori, cu o bâtă peste corp şi în cap până a ucis-o.
”Poliţia oraşului Simeria a fost sesizată că într-o locuinţă din localitate se află cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 45 de ani. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat primele cercetări şi a stabilit că prezumtivul autor al faptei de omor este un bărbat de 67 de ani, din localitate, aflat în custodia poliţiştilor. Acesta se pare că ar fi concubinul femeii şi ar fi agresat-o cu un corp contondent, pe fondul consumului de alcool”, a precizat IPJ Hunedoara.
Bărbatul acuzat de omor a fost reţinut de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor, iar cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.