Femeie ucisă în bătaie de concubin

9 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul care a comis crima a fost văzut ieşit din locuinţă plin de sânge de către un vecin de-al său. Cum a auzit scandalul dintre el şi concubina acestuia, omul şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav şi a alertat poliţia. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge.

Crima a avut loc în oraşul Simeria, iar cel care a comis-o este un localnic în vârstă de 67 de ani. Între el şi victimă au mai avut loc certuri, pentru că bărbatul făcea scandal aproape de fiecare dată după ce consuma băuturi alcoolice, însă femeia nu l-a reclamat. În noaptea de luni spre marţi, un nou scandal avea să se sfârşească tragic. Bărbatul şi-a lovit concubina, o femeie de 45 de ani, de mai multe ori, cu o bâtă peste corp şi în cap până a ucis-o.
”Poliţia oraşului Simeria a fost sesizată că într-o locuinţă din localitate se află cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 45 de ani. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat primele cercetări şi a stabilit că prezumtivul autor al faptei de omor este un bărbat de 67 de ani, din localitate, aflat în custodia poliţiştilor. Acesta se pare că ar fi concubinul femeii şi ar fi agresat-o cu un corp contondent, pe fondul consumului de alcool”, a precizat IPJ Hunedoara.
Bărbatul acuzat de omor a fost reţinut de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor, iar cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieşit la pensie

În cartea de muncă a inginerului Dan Cristian Olariu, din Petroşani, sunt înscrişi câţiva zeci de ani buni de muncă....

Restructurarea obligaţiilor bugetare restante la data de 31 martie 2020

În Monitorul Oficial nr. 459 din 29 mai 2020 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 90/2020 din...

Peste 40 de legumicultori hunedoreni au accesat programul pentru tomate

Conducerea Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Hunedoara este în perioada de verificare a hunedorenilor care au accesat Programul Tomate 2020,...

Închide