Tâlhărit în propria casă de către un vecin

9 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Autorul este un tânăr de 20 de ani, din Petroşani, care a fost reţinut de poliţişti pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. Şi-a bătut vecinul, a intrat în locuinţa lui pentru a-i cere să-l ierte, dar pentru că nu a reuşit să-l convingă, a dat iarăşi buzna în casă şi l-a tâlhărit.

Poliţiştii din Petroşani au aflat de la victimă, un bărbat de 49 de ani că pe casa scării, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de un vecin în vârstă de 20 de ani. ”La scurt timp, tânărul, care locuieşte în aceeaşi scară de bloc, a intrat în locuinţa părţii vătămate, cu acordul acesteia, pentru a-l invita să consume împreună băuturi alcoolice, dar acesta a refuzat, motiv pentru care tânărul a părăsit iniţial locuinţa. Acesta a revenit în locuinţă după circa 30 de minute fără acordul persoanei vătămate şi l-a agresat din nou pe bărbat, după care a părăsit locuinţa. Bărbatul agresat a adormit până în jurul orei 05:00, când a constatat că i-au fost sustrase din locuinţă trei telefoane mobile, precum şi alimente din frigider”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
La scurt timp, poliţiştii l-au depistat, pe raza municipiului Petroşani, pe suspect şi au dispus reţinerea sa pentru o perioadă de 24 de ore. Oamenii legii au mai recuperat jumătate din prejudiciul de 7.000 de lei provocat de tâlhar. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Femeie ucisă în bătaie de concubin

Bărbatul care a comis crima a fost văzut ieşit din locuinţă plin de sânge de către un vecin de-al său....

Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieşit la pensie

În cartea de muncă a inginerului Dan Cristian Olariu, din Petroşani, sunt înscrişi câţiva zeci de ani buni de muncă....

Restructurarea obligaţiilor bugetare restante la data de 31 martie 2020

În Monitorul Oficial nr. 459 din 29 mai 2020 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 90/2020 din...

Închide