Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieşit la pensie

9 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În cartea de muncă a inginerului Dan Cristian Olariu, din Petroşani, sunt înscrişi câţiva zeci de ani buni de muncă. De remarcat este şi faptul că din anul 1999 acesta a lucrat, neîncetat, numai în cadrul operatorului de apă potabilă şi canalizare din Valea Jiului, ocupând, rând pe rând, calitatea de şef Corp Control, inginer şef Exploatare, şef Departament Producţie şi şef Birou Management Integrat S.S.M şi S.U.

De curând, ing. Dan Cristian Olariu şi-a înaintat documentele în vederea pensionării, odată ce a atins condiţiile prevăzute de lege pentru acest lucru. În semn de apreciere şi de mulţumire pentru activitatea sa derulată în cadrul societăţii Apa Serv Valea Jiului, Dan Cristian Olariu a fost invitat la sediul central al ASVJ, unde directorul general Cristian Ionică, împreună cu şeful Departamentului Exploatare, Florin Donisă, i-au înmânat o diplomă de recunoştinţă, precum şi câteva cadouri simbolice, printre care şi o mică inovaţie tehnică şi artistică.
”Ne despărţim cu greu de oamenii de valoare din echipa Apa Serv, iar acum suntem în faţa unui nou astfel de moment în care depănăm istoria personală a unui alt coleg valoros, domnul Dan Cristian Olariu, un coleg a cărui valoare profesională este incontestabilă şi a fost demonstrată din plin de-a lungul vremii de către dumnealui. Trebuie să remarc faptul că, în cei 21 ani în care ne-a fost coleg de nădejde în cadrul ASVJ, domnul Dan Cristian Olariu a fost pentru noi toţi un exemplu de seriozitate, de integritate şi de altruism. Acum, odată cu momentul ieşirii sale la pensie, i-am mulţumit pentru activitate şi colegialitate şi i-am conferit o diplomă de onoare, ca să ne ţină minte şi de acum înainte, să nu uite niciodată să fie mândru că a făcut parte din echipa Apa Serv Valea Jiului. Îi doresc, atât în numele meu, cât şi al întregii echipe de la Apa Serv, viaţă lungă, sănătate, fericire şi ani îndelungaţi şi frumoşi de pensie”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Restructurarea obligaţiilor bugetare restante la data de 31 martie 2020

În Monitorul Oficial nr. 459 din 29 mai 2020 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 90/2020 din...

Peste 40 de legumicultori hunedoreni au accesat programul pentru tomate

Conducerea Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Hunedoara este în perioada de verificare a hunedorenilor care au accesat Programul Tomate 2020,...

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu: Până reuşim să concesionăm un teren, investitorii se satură şi renunţă

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), vicepreşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, a participat la o întâlnire cu o...

Închide