Sport

FC Hunedoara şi CFR Simeria, campioane la „Cupa Crăciunului”

11 x 2 fotbalisti Cupa CraciunuluiDouă grupe de copii ale FC Hunedoara şi una a clubului CFR Simeria au câştigat competiţiile dotate cu „Cupa Crăciunului”, desfăşurate în acest weekend la Drobeta Turnu Severin, Simeria şi Călan.
Dublu succes alb-albastru
Grupa copiilor născuţi în anul 2008 a FC Hunedoara, antrenată de Daniel Haidiner, a triumfat la „Cupa Crăciunului” desfăşurată la Drobeta Turnu Severin. „Micii corbi” alb-albaştri au reuşit trei victorii consecutive, 2-1 cu Mundo Reşiţa, 5-3 cu FC Drobeta Turnu Severin şi 7-1 cu Kids Drobeta, obţinând trofeul pus în joc. În plus, jucătorul hunedorean Alexandru Ciobanu a cucerit trofeul de golgheter al turneului cu şapte goluri marcate. Echipa jucătorilor cu vârste de 9-10 ani (născuţi 2005-2006) de la FC Hunedoara s-a dovedit cea mai bună dintre cele 10 grupări prezente la startul întrecerii „Cupa Crăciunului”, desfăşurată ieri la Simeria. Hunedorenii antrenaţi de Daniel Dăscălescu s-au impus în finala mare cu scorul de 3-0 în faţa echipei Aurul Brad. În meciurile din grupă, „alb-albaştrii” s-au clasat pe primul loc după ce au repurtat trei victorii 3-1 cu CFR „Udinese Academy” II Simeria, 3-0 cu ACS Sebeş si 9-0 cu Dacia Orăştie. În finala mică, Doria Alba Iulia s-a impus cu 5-4 (după lovituri de departajare, 2-2 la finalul timpului regulamentar) în meciul cu CFR „Udinese Academy” I Simeria. La competiţie au participat două echipe ale clubului CFR Simeria, două de la FC Hunedoara şi câte una de la ACS Sebeş, Doria Alba Iulia, Aurul Brad şi Dacia Orăştie.
Feroviarii, campioni la Călan
Grupele de juniori născuţi în anii 2003-2004 ale clubului CFR „Udinese Academy” Simeria, antrenate de Dorin Costea, au dominat autoritar competiţia „Cupa de Crăciun”, desfăşurată la Călan, sâmbătă, 12 decembrie, şi au jucat finala întrecerii. În meciul pentru trofeul pus în joc, grupa  CFR Simeria I (2003) a dispus cu scorul de 6-5 de grupa CFR Simeria II (2004). În finala mică, Victoria Călan I s-a impus cu 6-4 în duelul cu Primavera Deva, ia în partida pentru locurile cinci-şase. Victoria Călan II a predat o lecţie de fotbal echipei Dacia Orăştie, câştigând cu scorul de  12-4. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Toma Abrudean, iar trofeul pentru cel mai bun portar i-a revenit lui Andrei Deak, ambii de la CFR Simeria. La competiţie au participat şase echipe, împărţite în două grupe, şi s-a jucat pe durata a două reprize de câte 20 minute. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura