Elevi de nota 10 premiaţi de primarul Hunedoarei

30 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

 

 

      Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu,(foto stanga) a premiat excelenţa, din nou.Astfel, edilul şef al Hunedoarei i-a felicitat pe cei trei elevi care au obţinut rezultate de excepţie la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.
Aceştia au fost recompensaţi din bugetul local al municipiului Hunedoara cu suma de 1.000 de lei fiecare – în semn de recunoaştere şi apreciere a rezultatelor remarcabile obţinute, dar şi drept mulţumire pentru exemplul pe care îl dau comunităţii.
Elevii sunt Ariana Ioana Florea şi Alexis Mihaloianis, elevi la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, care au luat media 10 la Evaluarea Naţională pentru elevii clasei a VIII-a şi Răzvan-Nicolae Vîrtan, elev la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara – media 10 la examenul de Bacalaureat.
Cei trei elevi de nota 10 au fost premiaţi în cadrul şedinţei de consiliu local de ieri, 30 iulie 2019. Doar doi dintre ei au fost, ieri, prezenţi: Ariana Ioana Florea şi Răzvan Nicolae Vîrtan, deoarece Alexis Mihaloianis era plecat la un concurs. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Delia Băda, este optimistă. Din octombrie, noul RMN va funcţiona!

Peste câteva luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva va funcţiona un nou RMN, care va fi amplasat în locul...

Gura lumii, 31.07.2019

Vorbesc gurile rele că se pregătesc mişcări importante într-o instituţie de pe la noi. Cică mai mulţi săgetaţi se bat...

Bulină neagră, 31.07.2019

Robert Valentin Kalanyos, cetăţean din Hunedoara

Închide