EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ: UN PAS SPRE NORMALITATE

Am reușit! De săptămâna viitoare, șco­lile și grădinițele pot trece în sistem fizic prin decizie proprie, dacă rata de incidență a scăzut sub 3 la mie. Fără rate de vac­ci­nare și alte idei nefaste.
Este un pas spre normalitate care nu a venit întâmplător, ci din momentul în care PSD și-a asumat intrarea la guvernare. Am susținut mereu învățământul cu prezență fi­zică, cu măsurile de rigoare, și vom continua să o facem. Unitățile de învățământ trebuie să fie ultimele care se închid și primele care se deschid.
În negocierile din coaliție, am spus foarte clar: asigurarea condițiilor necesare pre­zen­ței fizice în școli este prioritară. Ministerul Edu­cației trebuie să pună în aplicare toate măsurile care țin de crearea condițiilor igie­ni­co-sanitare la nivelul unităților de în­vă­ță­mânt, de la teste, până la transportul gra­tuit.
În continuare, este important să fim pru­denți. Regulie de protecție sanitară trebuie respectate. Fac un apel către părinți și pro­fesori, pentru că depinde și de voi. De multe ori, nu ne putem așepta de la cei tineri să conștientizeze situația precară în care încă ne aflăm. Suntem cu toții responsabili. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Natalia-Elena INTOTERO
Deputat PSD Hunedoara
Președintele Comisiei pentru învățământ

One thought on “EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ: UN PAS SPRE NORMALITATE

  • 1 decembrie 2021 la 3:27
    Permalink

    Învățământul și educația le-ati făcut praf în 30 de ani!
    Felicitări!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.