Ecologiştii vor să campeze la Drumul lui Băsescu

Maximilian Gânju

Membrii organizaţiilor care se opun continuării lucrărilor de construire a Drumului Naţional 66 A „Uricani-Herculane” vor să campeze lângă şantier până de Anul Nou.

Primăria Uricani a primit o cerere de la activişti, pentru a li se elibera autorizaţia necesară unei tabere, ce ar urma să fie ridicată în apropierea şantierului de la „Drumul lui Băsescu”. Potrivit primarului din Uricani, Dănuţ Buhăescu, ei solicită o zonă de campare în apropierea drumului respectiv, cu începere din data de 20 iulie şi până în 31 decembrie 2010. „Cererea a sosit de la protestatarii care se opun construcţiei Drumului lui Băsescu, pentru loc de campare, vor o tabără în zona Parcului Naţional Retezat. Trebuie să discut cu activiştii, nu vreau să mă pronunţ înainte de a vorbi cu ei. O să-i invităm, să vedem concret ce vor, deoarece pe criza aceasta, este foarte greu să le asiguri pază şi tot ce mai trebuie. Nu-i poţi lăsa acolo fără a fi protejaţi şi de unde să mai scoată statul bani pentru aceste lucruri ?”, declară primarul Dănuţ Buhăescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Talentul bate experienţa

Tenismena Raluca Ciufrilă (13 ani), legitimată la SCM Deva, a jucat finala probei de dublu şi a ajuns în semifinale...

Florin Oancea a intrat în rândul blogger-ilor

După deputatul Viorel Arion şi senatorul Dorin Păran, şi preşedintele organizaţiei municipale PNL Deva, Florin Oancea (foto), şi-a „tras” blog.

Deputatul Arion, preşedinte interimar al PDL Hunedoara

Luni, în Biroul Permanent Central (BPC) al PDL, s-a votat numirea deputatului Viorel Arion (foto) în funcţia de preşedinte interimar...

Închide