Sport

Echipa României U17, out de la Europene

Selecţionata de juniori Under-17 a României a încheiat cu o victorie, 5-0 (2-0) cu San Marino,la Mogoşoaia, participarea sa în Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2022. România s-a impus prin golurile marcate de Matei Moraru (43), Sebastian Borza (45+2, 54), Enes Sali (81) şi Adrian Caragea (85).
Selecţionerul Daniel Mogoşanu a aliniat echipa: Vlad Răfăilă – Alexandru Fărăgău (Mario Aioanei, 82), Mario Tudose (Robert Bădescu, 82), Adrian Horşia (Luca Popa, 68), Darius Benga – Alin Ştefănescu – Matei Moraru (Adrian Caragea, 68), Luca Banu, Sebastian Borza (căpitan), Enes Sali – Alexandru Melniciuc (Raul Nistor, 52).
În celălalt meci, Germania a învins Rusia cu 2-1, la Buftea. Germania a ocupat primul loc în grupă, cu 9 puncte, urmată de Rusia, 6 puncte, România, 3 puncte, San Marino, 0 puncte.
România nu mai avea nici o şansă de calificare în turul de elită, după eşecurile din primele două partide, 0-2 cu Rusia şi 0-5 cu Germania. În turul de elită se califică ocupantele primelor două poziţii în cele 13 grupe plus cele mai bune 4 echipe clasate pe locul al treilea. Turul de elită se va disputa în primăvara lui 2022. Turneul final, la care participă 16 selecţionate, va avea loc în Israel.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.