Politica si administratie

Echipă completă la Prefectura Hunedoara

Vineri, al doilea subprefect al județului, a fost învestit în funcție. Este vorba de Gheorghe Bogdan Urdea (foto), de la PSD.
Evenimentul, coordonat on line de la sediul Ministerului Afacerilor Interne, s-a desfășurat în sistem hibrid, în sala de video­conferințe a Instituției Prefectului Județului Hunedoara, în prezența reprezentanților instituțiilor deconcentrate.
Președintele Consiliului Județean Hune­doara, Laurențiu Nistor, l-a felicitat pe noul sub­prefect și i-a urat succes în activitate.
Gheorghe Bogdan Urdea este de profesie inginer și este cadru didactic la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul Universității din Petroșani.
În aceste condiții, echipa de conducere de la prefectură este completă, Călin Marian, pre­fect, Lorincz Szell și Bogdan Urdea. (A.N.)

One thought on “Echipă completă la Prefectura Hunedoara

  • Cum poți tu să fii mândru că ești român , când tu nu ai un trai decent , nu ai un salariul minim de 7000 de lei nici o pensie de minim 5000 de lei , să trăiești ca sclavii ,umilit , hărțuit și persecutat în țara ta în care te-ai născut .

    Caracterul vostru de politicieni malefic de mincinoși și trădători de șarlatani ce ați devenit , ați adus populația la sărăcia și sclavie .

    Trebuie să vă iubiți cetățenii care v-au votat și să ajutați la respectarea dreptului la un trai decent fiecărui cetățean român în țara lui .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura