Sport

FOTBAL. Liga a III-a Hunedorenii au câștigat primul amical din sezon

Echipa hunedoreană, pregătită de teh­nicianul Florin Maxim, a susţinut, sâm­bă­tă primul amical din această perioadă de pregătire, pe teren propriu, în compania echipei de liga a III-a Progresul Ezeriş (locul 7 în Seria a 7-a).

A folosit tot lotul
Hunedorenii au câștigat cu 7-0 (3-0), într-un meci în care tehnicianul Florin Maxim i-a folosit pe toți jucătorii din lotul pe care îl are la dispoziție, în două formule aproape diferite.
Scorul a fost deschis de câtre Buș în mi­nutul 10 cu un şut plasat, sub bară, de la 16 metri, pentru ca apoi Roșu să majoreze avan­tajul gazdelor în minutul 36. Până la pauză, hunedoreni au mai înscris încă o dată, prin Arnăutu, în minutul 42 , cu con­cursul colegilor Simon și Roșu.
Gazdele au evoluat la fel de spectaculos și în partea a doua a acestei întâlniri și au înscris în minutul 47 prin Herghelegiu, apoi prin Antonio Dumitru și din nou de două ori prin Herghelegiu.
Au jucat la CS Hunedoara în prima repriză-Lefter-Iacob, Garutti, Trăşcan-Neacşa, Simon, Giura, Mogoş Buş-Roşu, Arnăutu.
În repriza secundă au jucat : Deac – Iacob, Garutti, A.Vlad, Da Motta – A. Du­mitru, R. Cristian, Bradu, Neacşa, Arnăutu – Hergheligiu. Au mai intrat: Lupuşor, Mitrean (17 ani, Viitorul Arad), Pocioian (17 ani, de la Viitorul Arad) Au lipsit Bedea (motive medicale) şi Jairo.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura