Sport

Liga Florilor a devenit Liga eșecurilor pentru handbalistele devene

Ultima etapă a turului Ligii Florilor a programat sâmbătă, 29 ianuarie, patru partide. O surpriză a oferit formația
CSM Slatina care s-a impus (!!!) câștigând derby-ul cu SCM Craiova, după ce a condus pe toată durata partidei. Asta, în condițiile în care echipa din Craiova, antrenată de Bogdan Burcea, a avut iarăși multe absențe.Scorul final în această întâlnire a fost 23-19 (11-8) pentru gazde.

Diferența s-a mărit
CSM Buzău a obținut a treia victorie conse­cutivă, după demisia antrenorului Aurelian Roșca și a câștigat în deplasare la Știința București cu scorul de 24-33 (12-16).
Cea mai mare surpriză din această etapă am înregistrat-o în jocul de la Mioveni, unde echipa locală a învins formația din Brăila, pe care a condus-o tot meciul. Dunărea a suferit a doua înfrângere în acest an și a coborât pe locul 6, scor final 30-27 (16-13) în favoarea gazdelor.
În ultimul meci de sâmbătă, Gloria Bistrița a surclasat-o pe CSM Deva într-un joc în care la Gloria a debutat Bianca Bazaliu, care nu a reușit să și înscrie. Scor final 32-17 (14-10) iar CSM deva a evoluat în formula: Hratskevich, Năstasă, Inculeț – Malac 5, Livrinikj 3, Croitoru 2, Tămaș 2, Șamanț 2, Racho 1, Onicaș 1, Ciolan 1, Gîjulete, Cîmpean, Pătuleanu, Dabevska. Antrenor: Gheorghe Covaciu.
Rezultatele de sâmbătă au mărit diferența dintre ultimele două clasate și pluton, astfel că ar fi nevoie de multe miracole pentru ca nou-promovatele Știința București și CSM Deva să evite retro­gradarea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.