Două medalii de bronz pentru sportivele din Deva la CN de lupte U15

11 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor din municipiul Tulcea a fost gazdă ospitalieră pentru cei 500 de participanţi, juniori de categoria a III-a participanţi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional individual de lupte U 15 (tineri de 14-15 ani), competiţie organizată de către Federaţia Română de Lupte.

Aşa cum ne-au obişnuit în ultima perioadă reprezentanţii secţiei de performanţă de la LPS Cetate Deva, s-au numărat printre cei care au urcat pe podiumul de premiere şi au adus la palmaresul liceului două medalii de bronz.
Andreea Bocănici (foto, alături de antrenorul Suraj Moravan) a urcat pe podiumul de premiere la categoria 62 kg, după o competiţie grea, ea cucerind medalia de bronz. Andreea este şi campioana naţională en titre la competiţia naţională şcolară.
Cea de a doua medalie de bronz a fost cucerită de Andreea Manea (antrenor Ioan Ailincăi) la categoria 46 kg. Foarte aproape de un loc pe podium au fost Mihaela Szabo (antrenor prof. Matei Partenie), ocupanta locului patru la categoria 33 de kg şi Adriana Gherman (categoria 42 kg), Maria Iana (categoria 50 kg) şi Sybilla Sărac (categoria 62 kg), clasate pe locul cinci în competiţia de la Tulcea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Ţara Haţegului Juniors’s Cup 2019“, un succes

Competiţia de fotbal adresată echipelor de copii şi juniori a ajuns la cea de a treia ediţie, iar anul acesta...

Încă un accident provocat de un şofer băut

Un bărbat de 30 de ani a intrat în plin într-o autoutilitară, după ce a gonit cu viteză pe un...

Prins după ce a comis furt după furt

Este vorba de un tânăr de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, care este suspectat că a comis cel puţin...

Închide