Câştigătoarele celor două competiţii de fotbal juvenil

11 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Finala competiţiei fotbalistice pentru copii numită „Din cartier pe stadion“, organizată de către AJ Fotbal Hunedoara, în parteneriat cu IŞJ Hunedoara, s-a disputat la Petroşani, sâmbătă, înainte de finala judeţeană a Cupei României.

Întrecerea adresată elevilor din mediul urban, clasele V -VIII, şi-a desemnat câştigătoarea, în ultima partidă din cadrul acestei competiţii întâlnindu-se echipa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Petroşani şi cea a Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuşi“ din Petrila. Victoria a revenit echipei din Petroşani cu scorul final de 5-1.
O altă competiţie a cărei finală judeţeană s-a jucat la Petroşani a fost „Transformă uliţa în stadion“, întrecere organizată de asemenea de către AJ Fotbal în parteneriat cu IŞJ Hunedoara, adresată elevilor din mediul rural, clasele V -VIII. Finala s-a jucat între echipa Şcolii Gimnaziale Băiţa şi cea a Şcolii Gimnaziale Dobra. S-au impus cei de la Dobra cu scorul de 6-5.
Învingătorii au fost premiaţi de AJF Hunedoara cu medalii şi diplome.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Două medalii de bronz pentru sportivele din Deva la CN de lupte U15

Sala Sporturilor din municipiul Tulcea a fost gazdă ospitalieră pentru cei 500 de participanţi, juniori de categoria a III-a participanţi...

„Ţara Haţegului Juniors’s Cup 2019“, un succes

Competiţia de fotbal adresată echipelor de copii şi juniori a ajuns la cea de a treia ediţie, iar anul acesta...

Încă un accident provocat de un şofer băut

Un bărbat de 30 de ani a intrat în plin într-o autoutilitară, după ce a gonit cu viteză pe un...

Închide