Handbal… în Cetate

11 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

O nouă acţiune pentru promovarea handbalului este lansată de către Primăria municipiului Deva. Iubitorii acestui sport pot participa la antrenamente demonstrative ale echipelor de la Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva şi Asociaţia Club Sportiv ,,Vipers” Deva. Demonstraţiile de handbal vor avea loc în Cetatea Devei, pe Platforma Artilerie Vest şi se vor desfăşura după următorul program:

– Mâine, joi, 13 iunie 2019, ora 16:00 – antrenament demonstrativ al echipei de junioare IV de la Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva (16 fete cu vârste între 10-12 ani)
– Vineri, 14 iunie 2019, ora 18:00 – antrenament demonstrativ al echipei de băieţi de la ACS „Vipers” Deva (15 băieţi cu vârste între 8 şi 10 ani)
Antrenorii celor două echipe (handbal feminin şi masculin) sunt în căutare de noi talente şi le transmit copiilor care iubesc handbalul că lista de înscrieri este deschisă. Evenimentul este organizat de Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva, Asociaţia Club Sportiv ,,Vipers” Deva în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva. Intrarea este liberă. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câştigătoarele celor două competiţii de fotbal juvenil

Finala competiţiei fotbalistice pentru copii numită „Din cartier pe stadion“, organizată de către AJ Fotbal Hunedoara, în parteneriat cu IŞJ...

Două medalii de bronz pentru sportivele din Deva la CN de lupte U15

Sala Sporturilor din municipiul Tulcea a fost gazdă ospitalieră pentru cei 500 de participanţi, juniori de categoria a III-a participanţi...

„Ţara Haţegului Juniors’s Cup 2019“, un succes

Competiţia de fotbal adresată echipelor de copii şi juniori a ajuns la cea de a treia ediţie, iar anul acesta...

Închide