Dosarul agresorului sexual al fetiţei din Deva, trimis spre rejudecare

13 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Procurorii au atacat sentinţa judecătorilor deveni fiind nemulţumiţi de pedeapsa primită de individ, respectiv trei ani de închisoare cu executare. La rândul lui, individul condamnat deja pentru agresiune sexuală a considerat că pedeapsa primită este prea mare.

Daniel Cristian Muntean (foto) a fost condamnat de Judecătoria Deva la trei ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală, sentinţa nefiind definitivă. Cum inculpatul cât şi procurorii s-au arătat nemulţumiţi de sentinţă, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanţa a hotărât să desfiinţeze sentinţa penală şi să trimită dosarul spre rejudecare. ”Admite apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva şi de inculpatul Muntean Daniel Cristian. (…) Dispune rejudecarea cauzei de către Judecătoria Deva. Ultimul act procedural rămas valabil de la care procesul penal trebuie să-şi reia cursul este audierea inculpatului Muntean Daniel Cristian”, se arată în soluţia Curţii de Apel Alba Iulia. Magistraţii au considerat că sunt suficiente motive ca individul să rămână în continuare în arest preventiv.
Muntean a fost acuzat că a agresat o copilă într-un bloc dintr-un cartier central al municipiului Deva. Minora a reuşit să scape din mâinile sale şi să ţipe, iar mama ei a anunţat imediat poliţia. În faţa anchetatorilor, individul a dat vina pe faptul că era consumator de etnobotanice şi nu a realizat ce face. Anterior producerii faptei, bărbatul fusese observat în Cartierul Progresul din Deva. Avea comportament neadecvat iar părinţii copiilor l-au gonit din acea zonă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Păcălită cu peste 7.000 de lei prin metoda „accidentul”

Metoda de înşelăciune cunoscută sub denumirea de “accidentul” încă face victime, în ciuda faptului că sunt sute de cazuri mediatizate,...

Anunţ Finanţe

Ziua Internaţională a Francofoniei

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială a judeţului...

Închide