Accident rutier cu surprize

13 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tamponare s-a soldat cu două dosare penale, atât pentru şoferul vinovat de producerea accidentului cât şi pentru cel aflat la volanul celeilalte maşini implicate în eveniment.

Accidentul rutier a avut loc pe raza municipiului Petroşani, pe DN 66, iar vinovat de producerea lui este un tânăr de 36 de ani din Petrila. Acesta nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus regulamentar tot de un petrilean de 21 de ani, şi l-a tamponat.
Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost rănit uşor, iar poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Surpriza a apărut după ce anchetatorii au verificat şi actele şoferului nevinovat. Aceştia au descoperit că petrileanul de 21 de ani conducea o maşină radiată din circulaţie. Astfel, s-a ales şi el cu un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dosarul agresorului sexual al fetiţei din Deva, trimis spre rejudecare

Procurorii au atacat sentinţa judecătorilor deveni fiind nemulţumiţi de pedeapsa primită de individ, respectiv trei ani de închisoare cu executare....

Păcălită cu peste 7.000 de lei prin metoda „accidentul”

Metoda de înşelăciune cunoscută sub denumirea de “accidentul” încă face victime, în ciuda faptului că sunt sute de cazuri mediatizate,...

Anunţ Finanţe

Închide