Doi răniţi, după ce un bărbat din Petrila a tamponat o ambulanţă

12 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer, de 31 de ani, din Petrila, nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit o ambulanţă care se afla în misiune, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. Asistenta medicală şi şoferul autospecialei au fost răniţi în urma impactului.

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 606, pe raza localităţii Gogoşu, în judeţul Mehedinţi, iar poliţiştii rutieri, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că petrileanul a virat la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o autospecială din dotarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi. În urma impactului, autovehiculul special a fost proiectat într-un stâlp de electricitate de pe marginea carosabilului.
Şoferul ambulanţei, un bărbat de 47 de ani, şi asistenta medicală au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Criminalul din Lupeni rămâne după gratii

Bărbatul din Lupeni care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, fiind acuzat de omor, n-a încercat să-i convingă pe magistraţi să-i...

O escroacă a lăsat o pensionară fără 3.600 de euro

Poliţiştii petroşăneni sunt pe urmele unei tinere care a reuşit să convingă o pensionară de 72 de ani că vinde...

Voleibalistele de la LPS Cetate Deva, calificate în semifinalele Campionatului naţional de junioare

Echipa de volei feminin a Liceului cu Program Sportiv „Cetate“ Deva, pregătită de prof. Liviu Grădinaru, a participat recent la...

Închide