Criminalul din Lupeni rămâne după gratii

12 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Bărbatul din Lupeni care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, fiind acuzat de omor, n-a încercat să-i convingă pe magistraţi să-i schimbe măsura preventivă. Acesta se află în arest încă din toamna anului trecut.

Cosmin Titiş (foto), de 31 de ani, şi-a înjunghiat fosta iubită, o tânără de numai 20 de ani. Bărbatul este de loc din Lupeni, la fel ca şi tânăra ucisă, iar ancheta a arătat că şi-a premeditat fapta. Titiş a fost arestat preventiv, iar judecătorii Tribunalului Timiş i-au prelungit mandatul de arestare, zilele trecute, cu încă 30 de zile. ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. (…) Dispune prelungirea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19 ianuarie 2020 şi până la data de 17 februarie 2020 inclusiv, faţă de inculpatul T. G. C. în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată în soluţia pe scurt a magistraţilor.
Crima comisă de individ a avut loc în Parcul Catedralei Metropolitane din Timişoara, în septembrie 2019. Anchetatorii spun că gelozia l-a determinat pe individ să acţioneze. După comiterea crimei, lupeneanul a fugit şi a fost prins de poliţişti trei ore mai târziu în zona unei staţii CFR.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O escroacă a lăsat o pensionară fără 3.600 de euro

Poliţiştii petroşăneni sunt pe urmele unei tinere care a reuşit să convingă o pensionară de 72 de ani că vinde...

Voleibalistele de la LPS Cetate Deva, calificate în semifinalele Campionatului naţional de junioare

Echipa de volei feminin a Liceului cu Program Sportiv „Cetate“ Deva, pregătită de prof. Liviu Grădinaru, a participat recent la...

Activităţi importante sub egida Asociaţiei Judeţene de Fotbal

Până când se va relua campionatul judeţean de fotbal, la nivelul Asociaţiei Judeţene de Fotbal se pregătesc alte activităţi importante....

Închide