Doi hunedoreni candidează la FRF

15 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La alegerile mult aşteptate pentru funcţiile din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, alegeri care se vor desfăşura miercuri, 18 aprilie, printre candidaţii la un post de conducere se află şi doi hunedoreni. Mihai Dăscălescu, fost jucător legitimat într-o vreme la FC Corvinul, acum preşedinte la Unirea Alba Iulia, candidează pentru un nou mandat ca reprezentant al cluburilor din Liga a III-a în noua echipă de conducere a FRF.

Al doilea candidat este Eduard Kovacs, fost arbitru de fotbal în sală, care va candida pentru un loc de reprezentant din partea echipelor de futsal, acesta activând, în prezent, în calitate de preşedinte la divizionara secundă ACS West Deva.
Ambii candidaţi hunedoreni au adversari puternici, care sunt susţinuţi şi ei de o parte din electori. Mihai Dăscălescu are contracandidaţi pe Florin Spânu şi pe Călin Cojocaru, iar deveanul Eduard Kovacs se lupta pentru un loc în noua echipă federală cu Cristian Vornicu (actualul membru în comisia de futsal) şi cu Toader ştefu, de la United Galaţi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Miercuri, 18 aprilie, vor avea loc alegerile la Federaţia Română de Fotbal. Ionuţ Lupescu: Vreau să redresăm fotbalul românesc!

Peste două zile se vor desfăşura alegerile pentru noile structuri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi odată cu acestea...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Pentru această săptămână, reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva propun spre lecturare cartea „În mişcare. O viaţă“ de Oliver Sacks,...

De luni, se distribuie tichetele gratuite de călătorie pentru pensionarii din Deva

            Potrivit comunicatului transmis de Primăria Deva, de luni, 16 aprilie 2018,pensionarii cu venituri lunare...

Închide