Doi fără permis, doi băuţi la volan

Unul dintre ei avea permisul de con­ducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, însă acest lucru nu l-a oprit să conducă în continuare. Astfel, poliţiştii din Haţeg l-au oprit pe DC79, iar după veri­ficările în bazele de date au descoperit aba­terea. Tânărul 22 de ani, din oraşul Haţeg, este cercetat penal.
Cel de-al doilea, un tânăr de 20 de ani, a fost oprit pentru control pe DJ686. După ve­rificări, poliţiştii au constatat că nu are per­mis de conducere, autoturismul nu are asi­gurarea obligatorie RCA valabilă şi inspecţia tehnică valabilă. Pe lângă dosar penal, şo­ferul a fost amendat iar poliţiştii i-au reţinut plăcuţele cu numărul de înmatriculare.
Poliţiştii rutieri hunedoreni au mai des­coperit şi doi şoferi băuţi care circulau pe drumurile publice, dar şi unul fără permis. Astfel, un bărbat de 63 de ani, din muni­cipiul Hunedoara, conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Hunedoara. În urma testării bărbatului, aparatul alcool­test a indicat o concentraţie de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul respirat.
Un alt şofer de 49 de ani, din Hunedoara, conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul său, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 1,12 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Toţi sunt cercetaţi penal. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare