Un bodyguard a fost condamnat pentru că a agresat trei tineri

Individul a crezut că două dintre victime i-au furat bunuri din beciul locuinţei. Pe unul dintre tinerii agresaţi l-a bătut atât de rău, încât a avut nevoie de o intervenţie chi­rur­gicală pentru recuperare. Bodyguardul mai are un proces pe rol în care este atât agresor cât şi victimă.
Vasile Hegheş a fost condamnat de Jude­că­toria Petroşani la un an şi jumătate de închi­soare pentru vătămarea corporală a unui minor. Alte două condamnări la amendă penală au fost dictate de judecători pentru loviri sau alte violenţe. Instanţa l-a obligat pe agresor la plata spitalizării victimelor cât şi la despăgubiri morale. Hegheş mai are un dosar în care este judecat, acesta fiind implicat într-o bătaie la un club unde lucra ca bodyguard.
Procurorii au arătat în rechizitoriu că vic­timele se aflau pe şoseaua de centură din car­tierul Aeroport din Petroşani, iar din scara unui bloc a ieşit inculpatul care a început
să-i agreseze. Victimele au susţinut că băr­batul nu s-a oprit din a-i lovi cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei, a capului şi a corpului chiar şi când erau căzute la pământ. În tot acest timp, inculpatul le reproşa că îi fură bunuri din beci, iar tinerii încercau să-i spună că ei nu sunt hoţi şi nu aveau nicio legătură cu ceea ce susţinea el.
„În urma loviturii primite în zona capului, persoana vătămată C.B.A. şi-a pierdut con­şti­enţa, iar inculpatul a continuat cu agresiu­nile asupra persoanei vătămate T.A.S., res­pectiv s-a aşezat pe acesta în timp ce era căzut pe sol, l-a prins de păr şi a început să îl lovească de mai multe ori în zona feţei cu pumnul. Apoi, inculpatul s-a ridicat de pe T. A. S. şi l-a lovit de două ori cu piciorul în zona coastelor, iar apoi i-a spus: Să nu vă mai prind pe aici! În continuare, persoanele vătămate s-au ridicat de pe sol şi au fugit în direcţia Piaţa Dacia”, se arată în sentinţa publicată pe portalul Rolii.ro
Tinerii agresaţi, împreună cu părinţii lor
s-au prezentat la Poliţia Petroşani, unde au for­mulat plângere penală. Fiind audiat, body­guardul spus că a fost anunţat de un vecin că a observat cum nişte persoane necunoscute, având glugi pe cap şi îmbrăcate în negru, au intrat în scara blocului, îndreptându-se spre subsol unde se aflau boxele comune. Când a ajuns la subsol a observat trei persoane de sex masculin îmbrăcate în negru cu glugile pe cap, persoane care încercau să forţeze sistemul de închidere al boxei de tip lacăt. Inculpatul n-a admis că şi-a lovit victimele intenţionat.
În acelaşi dosar bodyguardul a fost învinuit şi de agresarea unui minor în centrul Petro­şa­niului. Copilul de 9 ani a fost prins de gât, ridicat de la sol şi trântit de pavaj. În acest caz, Hegheş a declarat că minorul i-a sustras nişte bunuri, a recunoscut faptele şi le-a spus magistraţilor că le regretă. Instanţa de jude­cată a reţinut că scopul pedepsei nu ar putea fi atins fără executarea acesteia în regim de de­tenţie, care nu este un regim mult prea sever raportat la persoana inculpatului şi a ur­mă­rilor produse. Decizia Judecătoriei Petro­şani a fost atacată de inculpat cu apel. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare