Politica si administratie

DNA dã târcoale Primãriei Haţeg

05 hateg primariaOana Mihnea

Procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) fac verificări la Primăria Haţeg. Totul vine ca urmare a unor plângeri înregistrate, legate de activitatea şi modul cum s-au derulat proiectele de interes local.
Contactat de către MESAGERUL HUNEDOREAN, primarul Marcel Goia ne-a precizat că nu există nici un motiv de îngrijorare pentru el. „În urmă cu câteva zile am primit o cerere, prin fax, de la DNA, prin care ni se solicită să trimitem o serie de documente legate de activitatea primăriei. Cererea a venit ca urmare a unor plângeri depuse, în total ar fi vreo 15 reclamaţii de anul trecut şi până acum. Am strâns toate documentele de când sunt eu primar şi le-am trimis la DNA, aşa cum mi s-a cerut, pentru a fi verificate. În total, cred că sunt vreo 15.000
de pagini, tot ce are legătură cu investiţiile pe care le-am făcut, hotărâri de consiliu, situaţie de lucrări, recepţii, facturi.
Mi-au spus că dacă sunt probleme, vor cere lămuriri suplimentare, dacă nu, le clasează. Oricum, eu nu îmi fac nici un fel de problemă, sunt liniştit pentru că ştiu că nu am făcut nimic ilegal, nu am greşit. Cu siguranţă totul are legătură cu alegerile care se apropie“, a declarat Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg.
Deşi plângerile penale există, se pare că acestea ori nu sunt semnate ori persoanele care au semnat, nu recunosc acest lucru. Vom vedea care este verdictul procurorilor după ce parcurg toate cele 15.000 de pagini.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura