Marian Muntean: Vrem sã devenim a treia forţã politicã

05-Marian-MunteanuNatalia Bumbac

Liderii judeţeni ai ALDE Hunedoara vor participa la începutul săptămânii viitoare la o şedinţă a Biroului Permanent Naţional, unde vor pune la punct strategia pe care o vor aborda la alegerile locale. Dar, înainte de a se prezenta la Bucureşti, conducerea judeţeană a partidului a avut o şedinţă ieri, pentru a analiza situaţia la nivel local a formaţiunii politice.
Candidat surpriză la Lupeni
„În momentul de faţă avem constituite 55 de organizaţii locale, în ultimele săptămâni, fiind înfiinţate trei organizaţii locale în Valea Jiului. La şedinţa Biroului Judeţean Executiv voi prezenta peste 100 de adeziuni, care vor trebui validate. Avem liste cu candidaţii la alegerile locale, care au fost transmise la nivel central, cu o singură menţiune, că acestea nu sunt bătute în cuie. Nu am stabilit deocamdată candidaţii pentru primăriile de municipii. Aceştia vor fi desemnaţi în baza unor sondaje pe care le vom face în luna februarie. La Deva, spre exemplu, avem cinci persoane care şi-au arătat intenţia de a candida. Avem un candidat surpriză la Lupeni, o persoană cu notorietate, care are şanse să câştige primăria municipiului”, a afirmat Marian Muntean (foto), copreşedintele ALDE Hunedoara. Întrebat dacă va candida la alegerile locale şi pentru ce funcţie, acesta a răspuns că nu s-a decis încă, fiind preocupat mai mult de consolidarea partidului, decât de intrarea într-o confruntare electorală.
Liberalii adevăraţi sunt la ALDE
Marian Muntean a mai spus că ALDE are drept obiectiv să ajungă a treia forţă politică din ţară, având şanse reale de a a-l îndeplini. Asta, pentru că sunt reprezentaţi de lideri liberali autentici, care au avut rezultate bune atunci când s-au aflat la putere. „Principalii vectori de imagine ai formaţiunii sunt copreşedinţii Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Oamenii nu au uitat că în perioada Guvernului Tăriceanu am avut cea mai bună situaţie economică din ultimii 25 de ani. În plus, Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este cel mai echilibrat politician în momentul de faţă, dată fiind perioada tulbure prin care trece clasa politică. Este un liberal autentic, în raport cu alţi lideri politici, Blaga sau Gorghiu, care revendică pe nedrept acest statut”, a arătat liderul ALDE Hunedoara.

2 comentarii la „Marian Muntean: Vrem sã devenim a treia forţã politicã

  • 21 ianuarie 2016 la 21:08
    Permalink

    CU MOLOT IN FRUNTE AVETI TOATE SANSELE, UN BUN CONSULTANT CA MOLOT ESTE ESENTIAL PENTRU VICTORIA ALDE. MOLOT VA ADUCE IMAGINE FOARTE BUNA SI DOVADA CA ALDE VA FI CA EL, RESPECTATA SI IUBITA ASA MAI CU FORTA FUNCTIEI (MAI ALES IN CAMARUTA DIN SPATELE BIROULUI, PENELISTII ADEVERATI CUNOSC SENSUL VORBELOR ). E BINE CA SUNTETI CUMINTI SI ASCULTATORI, VA CHEAMA DES LA SEDINTA, VA SPALA CU SAPUN SI LESIE SI VA TRIMITE LA PRESA CURATI. BRAVO!

  • 21 ianuarie 2016 la 21:33
    Permalink

    MM are dreptate ca vrea dar mai trebuie sa si poata. Dar, ne intrebam de ce nu prima ? Asa ar fi normal mai ales ca sunt consiliati aici de Ioan Mircea Molot. Sigur, acesta o va putea face si de la Barcea iar daca si scrie un volum in acest sens va iesi cu o luna mai repede. Doua victorii, ALDE devine forta politica numarul unu iar IMM iese mai repede din detentie. Toata lumea va intona Oda bucuriei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.