www.mesagerulhunedorean.ro

Gura lumii 21.01.2016

gura-lumiiCeauşescu nu a murit! Dimpotrivă, a întinerit şi s-a făcut primar. Asta e părerea unor cârcotaşi care susţin că apucăturile unui şef de comună din judeţ se aseamănă 100 la sută cu ale fostului dictator. Cu o singură remarcă. Alesul ştie să se facă simpatic şi să intre sub pielea oamenilor, măcar de faţadă, deşi în cap are cu totul alte strategii. Spun zvonerii, că alesul cu pricina a luat foarte în serios rolul reţelelor de socializare în ascensiunea şi popularitatea unui politician. Aşa că, tot ce apare la adresa sa pe acele mijloace de comunicare trebuie să fie cuvinte de laudă, criticile fiind cenzurate. Şi cum nu sunt mulţi care să-i scrie mesaje laudative, omul nostru are la îndemână câţiva postaci, care scriu la comandă orice le cere primarul. Bineînţeles, nu pe de-a moaca!

Spun zvonerii şi răspândacii prin târg că omul cel mai căutat din judeţ la ora actuală s-ar ascunde într-un loc în care cu greu va fi găsit de oamenii legii. Odată ajuns în libertate şi fiind conştient de riscul că s-ar putea întoarce înapoi la răcoare, personajul şi-a făcut din timp un plan de fugă, pe care se pare că l-a pus în aplicare. Deşi poliţiştii îl caută în interiorul graniţelor ţării, acesta ar fi ajuns de mult timp în alt capăt al lumii. Acolo unde nimănui nici nu-i trece prin cap că s-ar putea ascunde. Aşadar, s-ar putea să curgă multă apă pe Mureş până oamenii legii îi vor da de urmă, ţinând cont de isteţimea de care a dat dovadă până acum fugarul. Asta, dacă zvonerii nu vorbesc doar ca să se afle în treabă.

2 comentarii la „Gura lumii 21.01.2016

  • 22 ianuarie 2016 la 18:04
    Permalink

    Avand in vedere ca in articol nu se mentioneaza nici numele, nici localitatea, eficientza unui astfel de articol este la fel ca o frectie la un picior de lemn ; fiecare cititor al articolului „rezolva” identificarea dupa propria imaginatie „dar” cel in cauza „se indreapta” pe baza de „apropo-uri anonime”. LA MAI MARE !

  • 22 ianuarie 2016 la 22:46
    Permalink

    BRAVOS REDACTIE!THE BEST!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.