Directorul Serviciului Cetate, Cristian Răcăşan, a demisionat!

7 noiembrie 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat! Directorul Serviciului Administrare Cetate Deva, Cristian Răcăşan (foto), a demisionat din funcţie. Totul a decurs împotriva sa, putem spune, chiar de când a ajuns şeful acestui serviciu. Un colectiv ostil, dar şi problemele tehnice ale telecabinei, culminând cu comentariile nevestei de pe Facebook au dus la demisia din funcţie a lui Răcăşan.

Unii la SPÎGM, alţii la Centrul Cultural
„Astăzi (n.r. ieri) mi-a prezentat solicitarea ca începând cu data de 8 noiembrie să înceteze contractul de muncă prin acordul părţilor. Ţinând cont de decizia domniei sale, ne-am întâlnit şi am stabilit reorganizarea Serviciului Cetate. Ne interesează ca în perioada următoare să asigurăm servicii de calitate devenilor şi turiştilor. O parte din oamenii de la Serviciul Cetate, care se ocupă de telecabină, va trece la SPÎGM, iar o parte, care se ocupă cu organizarea evenimentelor, va trece la Centrul Cultural Drăgan Muntean. Îi mulţumesc (n.r. lui Cristian Răcăşan) pentru implicarea pe care a avut-o, a fost o provocare, dar în administraţie lucrurile sunt mult mai complicate ca în privat. S-a străduit, dar îi respect decizia de a demisiona din funcţie”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă primarul Florin Oancea. Mai exact, Serviciul Administrare Cetate se desfiinţează, decizia fiind luată şi din cauza scandalurilor în care au fost implicaţi unii dintre angajaţii de aici. Cristian Răcăşan i-a spus primarului că demisionează şi pentru că nu vrea să-şi implice familia în scandalul apărut pe reţeaua de socializare în care soţia sa comenta că „a transformat Serviciul Cetate într-un birt“. Încolţit din toate părţile, Răcăşan nu a mai rezistat şi a renunţat la post.

Trebuie adusă altă telecabină
„Serviciul Cetate va fi reorganizat, am luat decizia aceasta cu colegii din conducerea primăriei. În prima şedinţă ordinară din această lună vom adopta o hotărâre în acest sens. Facem o analiză, cu o nouă organigramă, pentru a eficientiza serviciile privind telecabina. Lucrăm şi la bugetul pentru anul 2019 şi va trebui să alocăm bani pentru înlocuirea ascensorului de pe Cetate. Anul acesta au fost foarte multe opriri ale telecabinei. Problema se poate rezolva numai dacă aducem alta nouă“, a adăugat primarul Florin Oancea în conferinţa de presă.
Contactat, Răcăşan a declarat că motivele pentru care a demisionat ţin de familie şi de afacerile lui.
Cristian Răcăşan (PNL) a ajuns director la Serviciul Administrare Cetate în aprilie anul acesta, după ce a fost singurul candidat care s-a prezentat la concursul pentru acest post. El a venit din mediul privat, având o firmă de intermedieri auto.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Frace Praduitoru' spune:

    Sal puna inapoi pe betzivul de Alin Suciu . El a venit si cu idea sa care turistii cu magarii , apoi sai serveasca cu vin rosu si sa le dea drumul in jos cu tiroliana pana la mall-ul lui fosta nevasta . Totul stropit cu mult vin si vodka ! Asa ca intre PNL-isti …

  2. Pantea Ion spune:

    Frace, esti analfabet !

  3. Ardiles spune:

    Frace , ce sifon esti tu ? Un analfabet lugubru . Cred ca se chinuie militienii sa-ti citeasca preduielile si tie si lui perasifon si lui lyterosu .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Focul din Parcul Naţional Grădişte nu a fost stins

Peste 70 de persoane, pompieri militari şi pădurari, ajutaţi de un elicopter al MAI, au continuat ieri intervenţiile pentru stingerea...

A dat avansul pentru maşină, dar a rămas cu buza umflată

O femeie a căzut în plasa escrocilor după ce a vrut să cumpere un autoturism de pe un site de...

Copila trimisă la cerşit cu un boschetar, căutată în continuare

Circa 50 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali o caută pe micuţa dispărută încă de pe data de 1 noiembrie....

Închide