Gura lumii, 8.11.2018

Mai multe persoane cheie în descifrarea unui eveniment grav care s-a petrecut în vara acestui an, în vestul unei regiuni cu lămpaşe, au devenit peste noapte amnezice. Acest lucru l-au constatat anchetatorii care au vrut să-i întrebe în legătură cu accidentul tragic, dar au constatat că indivizii au în vocabular doar cuvintele „nu ştiu“ şi „nu-mi amintesc“. Gurile rele spun că amnezia temporară a martorilor a fost provocată de superiori. Aceştia şi-au pus influenţa şi ameninţările în funcţiune şi au convins martorii să tacă. Prin urmare, ancheta bate pasul pe loc şi dacă nu era suficient, unii dintre martori şi-au schimbat radical poziţia. Iniţial au dat date despre superiorii responsabili, însă, acum, îşi amintesc că de fapt nici nu i-au văzut la posturile de lucru. Cu aceste noi date este mai mult ca sigur că dosarul se va finaliza peste multă vreme de acum încolo, iar unii dintre martori vor ajunge în boxa acuzaţilor.

Ascunde mizeria sub preş. Se întâmplă într-o unitate care ar trebui să sclipească de curăţenie, pentru că se ocupă cu sănătatea oamenilor. Gurile rele spun pe la colţuri că angajaţii au ajuns în situaţia de a cere cu împrumut substanţele de strictă necesitate pentru a asigura curăţenia, pentru că şeful unităţii le repetă fără încetare că nu are bani. Tot cârcotaşii mai spun prin târg că, în realitate, magaziile sunt pline de dezinfectanţi, dar numai pe hârtie. Omul a făcut achiziţii pe sume frumuşele, dar n-a primit şi marfa, sau măcar atâta marfă de cât a plătit. Există şi un motiv pentru această întâmplare. Bârfitorii spun că individul a cumpărat mult pe hârtie şi şi-a primit partea leului pentru această manevră penală. Rămâne de văzut dacă cineva va intra pe fir.

One thought on “Gura lumii, 8.11.2018

  • 8 noiembrie 2018 la 11:21
    Legătură permanentă

    Păi dacă poliția ia declarațiile după ce câteva lunbi și o investigație care necesită 3 declarații surează 7-8 luni…………așa au timp să facă presiuni șefii și să sperie sau cumpere martorii.Dacă poliția ar vrea ,nu le-ar da timp să facă ,, manevre ,,.dar toți sunt îm cărdășie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.