Directorul DGASPC Hunedoara: ”Avem bani pentru plata salariilor până la sfârşitul anului”

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Bugetul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara a fost suplimentat cu 5,5 milioane de lei. Banii vin de la Guvern şi vor ajunge pentru plata salariilor angajaţilor până la sfârşitul acestui an, susţine directorul executiv al instituţiei.

Ieri, Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, în subordinea căruia se află DGASPC Hunedoara, a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli ale instituţiei. ”În afară de suma de nouă milioane de lei care ne-a fost repartizată cu două săptămâni în urmă de la CJ, prin Hotărâre de Guvern s-a aprobat o rectificare bugetară pentru toate direcţiile de asistenţă socială din ţară. DGASPC Hunedoara a primit 5,5 milioane de lei, prin urmare avem salariile asigurate până la sfârşitul anului. Angajaţii şi-au primit restanţele pe luna august, săptămâna aceasta urmând să li se plătească integral salariile pe luna septembrie”, a declarat Geanina Ianc (foto), directorul DGASPC Hunedoara.
Din totalul sumei de 5.512.000 de lei, cu care a fost suplimentat bugetul DGASPC Hunedoara, 5.172.000 de lei sunt destinaţi cheltuielilor de personal, ceilalţi bani fiind prevăzuţi pentru cheltuielile cu bunuri şi servicii. La nivelul DGASPC Hunedoara au existat întârzieri la plata salariilor angajaţilor, fiind vorba despre asistenţii maternali, angajaţii din centrele de copii sau bătrâni etc. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiect de modernizare a unui drum judeţean

Circa doi kilometri şi jumătate din drumul judeţean 742 A, Buceş - Tarniţa, vor fi modernizaţi. Nu se ştie când...

Alegeri interne la PNL Deva

Sâmbătă, 13 octombrie, liberalii deveni îşi aleg membrii Biroului Politic Municipal. Orice membru al organizaţiei cu cotizaţia plătită la zi...

Lupte libere: Sportivii din Valea Jiului, pe podium la Herculane

Luptătorii de la CSŞ Petroşani, pregătiţi de antrenorii Gheorghe Răducu şi Cristian Popa, au participat la etapa interjudeţeană din cadrul...

Închide