Directori acuzaţi că nu asigură materiale de igienă în şcoli

3 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Gripa şi noul coronavirus au determinat conducerea municipalităţii Petroşani să facă o verificare la unităţile de învăţământ din localitate.

În urmă cu circa o săptămână, edilii cereau conducerilor şcolilor să asigure produsele de igienă, apă caldă, dezinfectanţi, tot ceea ce este necesar pentru ca elevii să-şi igienizeze mâinile. Verificarea întreprinsă de primarul municipiului a scos la iveală şi o serie de deficienţe. ”Sunt şcoli unde lucrurile sunt în regulă, dar sunt şi unităţi unde lucrurile nu sunt ok, chiar dacă directorii au fost atenţionaţi să ia măsurile care se impun. Este foarte important de ştiut că au bani pentru a procura aceste materiale de igienă. Unde nu există înseamnă, dacă vreţi, că este o lipsă de preocupare suficientă în primul rând a conducerii şcolilor, dar şi a administratorilor care au obligaţia să asigure toate aceste lucruri. Voi avea o discuţie cu toţi directorii de şcoli săptămâna aceasta. Eu nu pot să îi sancţionez, pentru că nu sunt în subordinea mea, dar voi face o adresă către Inspectoratul Şcolar şi voi sesiza toate aceste aspecte pe care le-am găsit în neregulă în şcolile din Petroşani”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Municipalitatea a cerut directorilor, încă de la apariţia primelor cazuri de viroze respiratorii, să acorde o atenţie sporită igienei. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recidivistul care a tâlhărit o vânzătoare, judecat la Petroşani

Tânărul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, sub învinuirea de tâlhărie calificată.

Prins în trafic, deşi nu mai avea drept de circulaţie

Un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, este cercetat penal pentru că a ieşit cu maşina pe drumurile publice fără...

Şi-a ameninţat fiica şi soţia cu bătaia

Agresorul de 62 de ani s-a îmbătat, a făcut scandal şi şi-a ameninţat cu bătaia atât soţia cât şi fiica....

Închide