Recidivistul care a tâlhărit o vânzătoare, judecat la Petroşani

3 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tânărul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, sub învinuirea de tâlhărie calificată.

Acesta nu este la prima faptă de acest fel. Anchetatorii au finalizat dosarul penal în care recidivistul de 30 de ani este acuzat de tâlhărie, după ce a intrat într-un magazin sub pretextul că doreşte să cumpere bunuri. Mihai Tomică a cerut vânzătoarei în vârstă de 43 de ani un produs şi, profitând de neatenţia acesteia, a băgat mâna în sertarul casei de marcat, de unde a reuşit să apuce suma de 200 de lei. Femeia l-a văzut şi i-a cerut să-i înapoieze banii furaţi. Ca să scape, individul a lovit-o cu palma peste faţă şi a fugit cu banii, dar n-a apucat să-i cheltuiască. Un echipaj al Poliţiei Lupeni l-a prins şi reţinut la scurt timp, iar mai apoi judecătorii l-au arestat preventiv. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit vânzătoarei. Suspectul este un vechi client al poliţiştilor şi scăpase din puşcărie în urmă cu circa un an de zile. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prins în trafic, deşi nu mai avea drept de circulaţie

Un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, este cercetat penal pentru că a ieşit cu maşina pe drumurile publice fără...

Şi-a ameninţat fiica şi soţia cu bătaia

Agresorul de 62 de ani s-a îmbătat, a făcut scandal şi şi-a ameninţat cu bătaia atât soţia cât şi fiica....

Mici bucurii pentru asistaţii social de la UAMS Baia de Criş

Sărbătoriţii lunii martie de la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială (UAMS) Baia de Criş vor avea parte de multe delicatese, iar...

Închide